Bedava e-ticaret sitesi kurmak

Yadro

Decapat
Merhaba arkadaşlar ben e-ticaret sitesi kuracağım. Oyun satmayı planlıyorum ama ücretsiz kurmak istiyorum satılmaz diye korkuyorum şuanda para yatıramam, öğrenciyim sonradan planı yükselteceğim. Domain olması lazım birsürü buldum örneğin wix ama kötü duruyor domaini insan çekmiyor gibi geldi.

rageoyun.wixsite.com gibi oldu çok kötü oldu bilen varsa bedava site kurabileceğim şimdiden teşekkürler.

Ücretsiz kurulabileceğini zannetmiyorum. En ucuzu Wix'ten kursan aylık 13 TL ediyor. Evet wixten ücret kurabilirsiniz ama o nette gözükmez, ancak URL girilerek bulunabilir; böylede kimseyi çekemezsin. Eğer kodlama bilgin varsa temayı siteyi falan kendin yaparsınız, hostingi, domaini falan en az 60-70 TL tutabileceğini düşünüyorum. Programlama bilginiz var mı? (PHP, HTML5 ya da asp.net)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben e-ticaret sitesi kuracağım. Oyun satmayı planlıyorum ama ücretsiz kurmak istiyorum satılmaz diye korkuyorum şuanda para yatıramam, öğrenciyim sonradan planı yükselteceğim. Domain olması lazım birsürü buldum örneğin wix ama kötü duruyor domaini insan çekmiyor gibi geldi.

rageoyun.wixsite.com gibi oldu çok kötü oldu bilen varsa bedava site kurabileceğim şimdiden teşekkürler.
Önce İnstagram'da bir sayfa açabilirsin. Eğer tutarsa site aç bence. Site açana kadar satışlarını Sonteklif sitesinden yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı