E-ticaret sitesi kurmak için şablon önerisi

heraishere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın bir zamanda babamla e-ticarete başladık. Normalde ürünlerimizi şehir içinde satıyorduk. Biraz babamın aklına girdim ve Trendyol, Hepsiburada'da vs. mağaza açtık. Satışlarımız oluyor ancak sitelerin aldığı fahiş komisyonlar yüzünden kâr marjımız ciddi oranda düşüyor. Ben de türkticaret.net'den bir alan adı ve öğrenci indirimiyle hosting aldım. Bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorum. Az çok PHP bilgim var. Oyunlarda UCP (User Control Panel) veri tabanı bağlantısını vs. yapıyordum. MySQL ve PHP'den az çok anlıyorum yani. Şu an ulaşabileceğim hazıe güzel şablonlar var mı? Bunları düzenleyip site açmak istiyorum. Satış kategorimiz elektronik / yazıcı sarf malzemeleri / kırtasiye malzemeleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum o sitelere komisyon vermesen kendi sitende de ödeme araçlarına komisyon vereceksin eğer kartla ödeme sistemi entegre edersen. Ayrıca vergi levhası da koyup satışlarının vergisini de vermen gerekecek. Siteye trafik (müşteri) çekmesi ve güvenilirlik imajı oluşturması da cabası. Bence komisyonu nispeten uygun bilindik bir platformdan satışlara devam et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı