Rehber Bedava ve legal olarak reklamsız Premium Duolingo kullanmak

Sınırsız can olmadı heralde kaldırmışlar.

1728138312739.png

Şu anda calısıyor mu? Ben 2 ay boyunca kullandım, dünden itibaren sınıfta olmama ragmen canlarım sınırsız degıl ve reklam cıkıyor.

Genelde Super Duolingo hediyelerini alınca böyle hata oluyor. Böyle olunca sınıftan kovup tekrar geri almak gerekiyor ama sınıfta tekseniz nasıl çözülür bilemedim. Hesaptan çıkıp girin demekten başka çözüm bulamadım şimdi.

Genelde super Duolingo hediyelerini alınca böyle hata oluyor. Böyle olunca sınıftan kovup tekrar geri almak gerekiyor ama sınıfta tekseniz nasıl çözülür bilemedim. Hesaptan çıkıp girin demekten başka çözüm bulamadım şimdi.

Sınıftan cıkıp girdim baska hesaptan sınıf kurup ona da girdim olmadı. Bir anda hiçbir sebep yokken gitti. Siz hala yararlanabiliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınıftan cıkıp girdim baska hesaptan sınıf kurup ona da girdim olmadı. Bir anda hiçbir sebep yokken gitti. Siz hala yararlanabiliyor musunuz?

Konuyu yanıtlamayı unutmuşum kusura bakmayın öncelikle.

Ben hala tüm hesaplarımda yararlanıyorum ve arkadaşlarımın yararlanmasını sağlıyorum. Bir hata olmalı ama ne olduğunu çözemedim. Başka bir ağ ve cihaz ile hesap oluşturup deneyin belki ondandır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı