Rehber Bedava ve legal olarak reklamsız Premium Duolingo kullanmak

Kendi sınıfımı da oluştursam başka hesaptan sınıf oluşturup da katılsam aynı şekilde sadece web üzerinde sınırsız cana sahip olabiliyorum, uygulamada bir sınıfta olduğuma dair herhangi bir şey göremiyorum. Misal diğer hesaptan ödev verdiğimde kendime verilen ödevi de göremiyorum. Bu sorunu yaşayan oldu mu başka? Daha önce kendi sınıfımda uzun süredir sıkıntısız kullanıyordum lakin güncellemeden sonra sıkıntı oluştu.

Kendi sınıfımı da oluştursam başka hesaptan sınıf oluşturup da katılsam aynı şekilde sadece web üzerinde sınırsız cana sahip olabiliyorum, uygulamada bir sınıfta olduğuma dair herhangi bir şey göremiyorum. Misal diğer hesaptan ödev verdiğimde kendime verilen ödevi de göremiyorum. Bu sorunu yaşayan oldu mu başka? Daha önce kendi sınıfımda uzun süredir sıkıntısız kullanıyordum lakin güncellemeden sonra sıkıntı oluştu.
Bir süre sonra düzelebiliyor. Bende de iki gün oldu geçti.

Bir süre sonra düzelebiliyor. Bende de iki gün oldu geçti.
Bende henüz daha sorun devam ediyor, bakalım geçerse tekrardan güncellerim.

Bende henüz daha sorun devam ediyor, bakalım geçerse tekrardan güncellerim.
Maalesef sorun çözülmedi. Yeni sınıf açtığım diğer hesapta mobilde de sınırsız cana sahip olabiliyorum lakin güncel hesabımda sorun devam ediyor. İleri sararak diğer hesaptan devam edebilirim lakin ana hesabımdaki istatistikleri vs kaybetmek heves kırıcı doğrusu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı