'Bedava verseler almam' dediğiniz araba marka/modelleri

Tüm yeni nesil Renault'lar. Bana çok sıkış tepiş bir araba gibi geliyor. Hiç bir konforu yok. Dıştan güzel ama içe gelince beni tatmin edemiyorlar. Ama bu dönemde de bedavaya verseler almam diyemem çünkü ekonomik olarak zordayız. Alırdım satardım hemen. Herkes de bunu yapardı bence :D
Renault lar bu ülkeye göre alınabilcek en iyi araçlar bence Avrupadaki satışları da iyi

@Akkuşlu Türkiye ve Amerika' da bulunmuyor; Amerika' da kullanabilmen için de aracın 25 yaşından büyük olması gerekiyor, yoksa yasak değil. Türkiye'ye de 25 yaşından büyük arabalar getirilebiliyor diye biliyorum ama kaydettirmek için ciddi paralar ödemeniz gerekiyor.

Alırım eğer beğenmezsem satarım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tasarımı hiç hoşuma gitmiyor. Zaten arabam'da var. Neden 1 serisi kullanayım.
Arabanızın modeli ne?

Hepsini biliyorum merak etme bilmediğin şey hakkında atıp tutma neyse ben spor araçları hakkında öyle düşünüyorum Amerika'da yollarda hyundai tucsonlar accentler elantralar mevcut. Kıa hyundai markası ve hyundai motoru kullanıyor.
Her cümleniz bir ötekiyle çakışıyor. İlk hepsi dediniz şimdi de spor araçlar için konuşuyorum diyorsunuz. Neyse, Amerikan kültürüne uymuyor dediğiniz Hyundai 2019’da 690.000, lüks markası Genesis ise 22.000 satmış (Genesisler genel olarak Ford Mustang gibi spor araçlardan bile pahalı). Demek ki kültüre uysa milyonlarca satacak bu araçlar. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı