Bedava VP vereceğini söyleyen Instagram hesabı güvenilir mi?

Ozan58

Hectopat
Daha fazla  
Instagram'da takip ettiğim bir Valorant içerikli hesap bedava 7750 VP vereceğini söyleyen bir gönderi attı. DM attim, faturalı telefon numarası gerektiğini ve mesaj gelince 1 kere evet 2 kere hayır yazmam gerektiğini söyledi. Ayrıca faturama yansır mı diye sordum. Yansımaz dedi. Kendisine sordum gelen kodlardan 7750'sini bana, geri kalanını kendine aldığını söyledi. Güveneyim mi sizce?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220406-192944_Instagram.jpg
    Screenshot_20220406-192944_Instagram.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 370
  • Screenshot_20220406-192938_Instagram.jpg
    Screenshot_20220406-192938_Instagram.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 325
  • Screenshot_20220406-192932_Instagram.jpg
    Screenshot_20220406-192932_Instagram.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 337
Sanırım kimsenin bedava bir şey vermeyecek kadar akıllı olduğunu öğrenecek yaşta değilsiniz. Hiç kimse size karşılıksız bir şey vermez. Büyük ihtimal hattınızdan çok büyük bir miktar para çekecek.

Instagram'da takip ettiğim bir Valorant içerikli hesap bedava 7750 VP vereceğini söyleyen bir gönderi attı. DM attim, faturalı telefon numarası gerektiğini ve mesaj gelince 1 kere evet 2 kere hayır yazmam gerektiğini söyledi. Ayrıca faturama yansır mı diye sordum. Yansımaz dedi. Kendisine sordum gelen kodlardan 7750'sini bana, geri kalanını kendine aldığını söyledi. Güveneyim mi sizce?
Yalan, risk alma kimse öyle bir şey yapmaz.

Güvenmek için bir sebep var mı?
Faturalı hat üstüne olacağı için çok yüklü maliyetlerle karşılaşabilirsin ve buna onay veren de sen olacağın için (hat kimin üstüneyse) itiraz etme hakkın da olmaz.

Edit: Sayfa için gerekli şikayeti yaptım bu arada.

Hocam faturalı hat üzerinden yüksek faturalandırmalı işlemler yapıyorlar. Bir tanıdığım bu yönteme başvurdu ve zararlı çıktı.

Ücreti faturanıza yansıtmaya çalışıyor dolandırıcı direkt. Yalnız benim anlamadığım mobil ödemeye harcama limiti gelmişti. Kendin artırmadıkça en fazla 120 TL falan çekebiliyordu aylık belirli bir limiti vardı. Nasıl bu kadar VP çekebilirler ki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı