Bedavaya Xbox One S 1TB sahibi olmak

Makaleler
4
Yeni ekran kartı, RAM, güç kaynağı aldığım için resimdeki parçalarım boşa çıktı ve bir arkadaş kafa kafaya takas yapmak istedi, dün gece takası yaptık(RDR2 ve Horizon 4 var). Ben karlı çıktığımı bile düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz mantıklı bir hareket mi yaptım? (İlandaki 1060 3GB olan model)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200803_165353_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_20200803_165353_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    145,2 KB · Görüntüleme: 130
Son düzenleme:
Fikrimce güzel bir takas yapmışsınız. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Fikrimce güzel bir takas yapmışsınız. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Teşekkür ederim. İki hafta öncesine kadar konsol alayım diyip duruyordum fakat 5600 xt, 16 GB RAM ve ssd alınca vazgeçmiştim ama şansa denk geldi bedavadan almış oldum :)

Ekran kartı normalde çok ucuza gitmiş diyecektim ama baktığım zaman ekran kartı neredeyse iki katına yakın fiyata satılmış güzel olmuş.

Türkiye garantili mi? Garanti süresi ne kadar?
İli katı yakın fiyata değil hocam yanlışınız olabilir çünkü ilanlarda 900 den aşağı görmedim ben. Bu arada garantisi devam ediyor fakat kutu fatura yoktu herhangi bir sorun olursa benim adıma göndeririz merak etme dedi arkadaş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı