Bedelli askerlik nasıl yapılır?

lebowskia

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bedelli askerlik hakkında merak ettiğim birkaç şey var;
- Ben bu ay bedelliye başvurursam seneye mi askere giderim? Ve seneye hangi aylarda olabiliyor ya da seçebiliyorum? Şu an bir iş ihtimalim var ve iş yeri en az 6 ay tecil istiyor o yüzden ne kadar geç tarih verirse benim için o kadar iyi olur.

- Bir de enim için önemli kısım başvurduktan ve parayı yatırdıktan sonra askerlik durum belgesinde ne yazacak? hemen sisteme geçip örneğin seneye askere gideceğim tarihi belirterek o tarihe kadar ilişiği yoktur diye belirtecek mi?

Son düzenleme:
Bu ay başvurursan , 2025'in en erken tarihinde de gidebilirsin 2025'in kasım ayında da , ne zaman gideceğini sen seçiyorsun yani orda bir sorun yok , askerliğin ise sallıyorum 2025 kasımı seçtin , durum belgende o zamana kadar ilişiği yoktur yazıcak.

Bu ay başvurursan , 2025'in en erken tarihinde de gidebilirsin 2025'in kasım ayında da , ne zaman gideceğini sen seçiyorsun yani orda bir sorun yok , askerliğin ise sallıyorum 2025 kasımı seçtin , durum belgende o zamana kadar ilişiği yoktur yazıcak.
anladım teşekkürler, birde şöyle birşey var, askere gidilecek tarihler ocak 25 de açıklanacakmış, buna rağmen açıklanmış kesin bir tarih olmasa da, benim seçtiğim tarihi baz alarak ilişiği yoktur diye yazar mı yinede ocaktan önce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı