Bedelli başvurusunun e-Devlet'te gözükmemesi

Arkadaşlar bedelli ucretimi 30 aralik 2022 de yatirdim ama celp tarihimi askerlik subesindeki yetkili sonra secersin deyip sectirmemisti. Sistem devre disi oldugu icin celp tarihi secemedim ne yapmaliyim? e-Devlet'ten askerlik hizmet tercihleri yerine giriyorum bana yeniden bedelli yapmak istiyor musunuz diye soruyor tikliyorum bu seneki fiyati falan gosteriyor.

Hiç elleme herkeste öyle bende de öyle geç kaldın daha önceden yapmalıydın sıkıntı çıkmasın senin adına.

Hiç elleme herkeste öyle bende de öyle geç kaldın daha önceden yapmalıydın sıkıntı çıkmasın senin adına.

Dostum ellemedim de daha önceden de yapamadım. Bedelli ücretimi tam olarak 30 Aralık 17.38 de yatırdım. Saat 18.00 da sistemi kapattılar 2 hafta sonra açıldı işte yani dün celp tarihini değiştirmeye çalıştım ama olmadı. Şubeyi arasam yardımcı olurlar mı?

Dostum ellemedim de daha önceden de yapamadım. Bedelli ücretimi tam olarak 30 Aralık 17.38 de yatırdım. Saat 18.00 da sistemi kapattılar 2 hafta sonra açıldı işte yani dün celp tarihini değiştirmeye çalıştım ama olmadı. Şubeyi arasam yardımcı olurlar mı?
Yardımcı olabilecek tek yer şubedir. İstanbul Zeytinburnu şubesi oldukça bilgisi ve tecrübeli. Orayla iletisime gecebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı