Beden eğitimi dersindeki kıyafet zorunluluğu

@Vito S, evet. Devlet o gerekli imkanları sağlamak zorunda, sağlayamıyorsa devletin sorunu. Hiç kimse üzerini tuvalette değiştirmek zorunda değil. Tuvaletin amacı o değil.

@Vito S, evet. Devlet o gerekli imkanları sağlamak zorunda, sağlayamıyorsa devletin sorunu. Hiç kimse üzerini tuvalette değiştirmek zorunda değil. Tuvaletin amacı o değil.

Aynen öyle hocam. Arkadaşımız tuvalet temiz falan demiş ama bir tuvalet ne kadar temiz olabilir? Tuvalet, kıyafet kabini de değil üstelik :D.

@Vito S, en kötü ihtimalle sınıftan herkes çıkarılır, kızlar erkekler sırayla üstünü değişir. O da uzun iş. Lise hayatım boyunca el yüz yıkamak dışında lavaboya girmedim.

Bir şey diyeceğini sanmam. Okulda spor salonu yoksa üstünüzü nerede değiştireceksiniz?
1631375556081.png

Sıkıntı olmaz en kötü dilekçe tutarsın bir şeyler yaparlar.

@GoDd1 üstteki dediğim gibi olur büyük ihtimalle. Bu arada resime de çok güldüm. 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı