Beden eğitimi dersinden muafiyet nasıl alınır?

OblivionLuna

Femtopat
Merhaba, öncelikle liseye gidiyorum ve son sınıf öğrencisiyim. Bugün skolyozum ve kas ağrılarım olduğu için beden dersinden muaf raporu aldım.( beden öğretmenimiz gerçekten çok ağır hareketler yaptırıyor merdiven çıkıp - inemiyoruz.) Şimdi ben bu raporu sizce kime vermeliyim ve beden öğretmenimizin bu raporu kabul etmeme gibi bir ihtimali var mı? Çünkü bir arkadaşımın da skolyozu var ve muaf olmasına rağmen hala yaptiriyormus. Sonuçta muafim derse girmesem ne olur ki?

Eğer dersten muaf olursan o şeyleri yapsanda yapmasanda bi etkisi olmaz. Yani o şeylerden sınav notu veriyorsa sen muaf olduğun icin sınav notu veremeyecek sana, e-okula falan giremeyecek o yüzden etkilemeyecek, etkileyemez. Sen de söylersin muafiyetim var diye uğraşmaz zaten. O kağıdı da müdüre veya müdür yardımcısına vereceksin.

Eğer dersten muaf olursan o şeyleri yapsanda yapmasanda bi etkisi olmaz. Yani o şeylerden sınav notu veriyorsa sen muaf olduğun icin sınav notu veremeyecek sana, e-okula falan giremeyecek o yüzden etkilemeyecek, etkileyemez. Sen de söylersin muafiyetim var diye uğraşmaz zaten. O kağıdı da müdüre veya müdür yardımcısına vereceksin.
tesekkür ederim iyi geceler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı