Ya belki durumu anlatmakta utanabilir zorlanabilirsin demek istedim. Utanılacak bir şey olduğundan değil ama anladın işte sen.Kolay değil derken anlamadım ama kağıda yazıp vermek istiyorum.
Ya belki durumu anlatmakta utanabilir zorlanabilirsin demek istedim. Utanılacak bir şey olduğundan değil ama anladın işte sen.Kolay değil derken anlamadım ama kağıda yazıp vermek istiyorum.
Zaten öyle yapacağım. Kağıda yazsam versem olur mu ?Mesela hocan ile konuşabilirsin?
Zaten öyle yapacağım. Kağıda yazsam versem olur mu?
Zaten öyle yapacağım. Kağıda yazsam versem olur mu?
Hocam kağıtla daha iyi olur. Duyulmasını istemiyorum.Kral çek karşına söyle kağıt mağıt uğraşma.
Ama ben kimsenin duymasını istemiyorum.Yüz yüze konuşursan bu konuda ne kadar ciddi olduğunu belli edersin.
O zaman özel olarak hocayı çek yanına anlat.Hocam kağıtla daha iyi olur. Duyulmasını istemiyorum.
Okul çıkışında veya öğretmenler odasında özel olarak konuşabilirsin hocayla.Hocam kağıtla daha iyi olur. Duyulmasını istemiyorum.
Ama ben kimsenin duymasını istemiyorum.
Teneffüste boş yer bulamam birde anlatamam. Yapamam. Kağıda detaylı olarak yazarım.O zaman özel olarak hocayı çek yanına anlat.
Yarın ilk ders hocam.Okul çıkışında veya öğretmenler odasında özel olarak konuşabilirsin hocayla.
Hocan okursa ne hoş ama boşveredebilir haberin olsun.Teneffüste boş yer bulamam birde anlatamam. Yapamam. Kağıda detaylı olarak yazarım.
Yarın ilk ders hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.