Beden hocasına nasıl sorun anlatılır?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 1.052
Kanka bunu söylemekte bir sorun yok ha ama senin bedenci benim gibi gıcık bir şeyse ona söylemek istemiyorsan bir öğretmene söyleyebilirsin oda ona iletebilir mesela bizim küfür etmek istemiyorum bedenci diyorum ki hocam astım hastasıyım koşamıyorum koşarsam yavaşlayıp nefes darlığı oluyor hoca diyoki benim dersimdeysen yapacaksın bende müdür yardımcısıyla konustum sınıfta benim gibi astım hastası 5 6 kişi daha var hoca astım olanlar otursun falan dedi yani müdür yardımcıları güzel dille ifade ediyor.

Hocam aynı konuşma problemi bende de var, o sıra sana gelirkenki soğuk teri ve acayip büyük stresi bende iyi biliyorum. Siz kendinizi "ben konuşmam, kekelerim/ kekelemeyeceğim." diye şartlarsanız heyecanınıza yenik düşüp kekelersiniz. Sıra size gelene kadar başka şeyler düşünün, ağzınızı açarak söyleyin. Kelimenin çıkmayacağını hissederseniz kelmiyenin ilk ünlü harfini uzatın veya belli olmayacak şekilde heceleyin. B harfini çıkarmamakla ilgili ise tavsiyem ağzınızı açmak olur, tam çözüm olmasa da kendim örnek verilirse çok büyük oranda etkili oluyor. Ayrıca neden konuşma bozukluğunuzun fark edilmemesini istiyorsunuz anlamadım, kısa bir diyalog kuran bir kişi bile anlayacaktır, sizin elinizde olan bir şey değil. Pek takmayın. Sizle dalga geçerlerse, bırakın geçsinler; tek yapabilecekleri bu değil mi zaten .d? (Konuşma bozukluğunuzun kekemelik olduğunu açtığınız bir konuda okumuştum, rahatsız olursanız belirtin lütfen.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı