5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 26 Ekim 2023 #11 OnePC dedi: Kolay değil derken anlamadım ama kağıda yazıp vermek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ya belki durumu anlatmakta utanabilir zorlanabilirsin demek istedim. Utanılacak bir şey olduğundan değil ama anladın işte sen.
OnePC dedi: Kolay değil derken anlamadım ama kağıda yazıp vermek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ya belki durumu anlatmakta utanabilir zorlanabilirsin demek istedim. Utanılacak bir şey olduğundan değil ama anladın işte sen.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 26 Ekim 2023 #12 fadedninna dedi: Mesela hocan ile konuşabilirsin? Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapacağım. Kağıda yazsam versem olur mu ?
fadedninna dedi: Mesela hocan ile konuşabilirsin? Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapacağım. Kağıda yazsam versem olur mu ?
X XLostR Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #13 OnePC dedi: Zaten öyle yapacağım. Kağıda yazsam versem olur mu? Genişletmek için tıkla... Kral çek karşına söyle kağıt mağıt uğraşma.
OnePC dedi: Zaten öyle yapacağım. Kağıda yazsam versem olur mu? Genişletmek için tıkla... Kral çek karşına söyle kağıt mağıt uğraşma.
fadedninna Kilopat Katılım 15 Kasım 2017 Mesajlar 180 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #14 OnePC dedi: Zaten öyle yapacağım. Kağıda yazsam versem olur mu? Genişletmek için tıkla... Yüz yüze konuşursan bu konuda ne kadar ciddi olduğunu belli edersin.
OnePC dedi: Zaten öyle yapacağım. Kağıda yazsam versem olur mu? Genişletmek için tıkla... Yüz yüze konuşursan bu konuda ne kadar ciddi olduğunu belli edersin.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 26 Ekim 2023 #15 XLostR dedi: Kral çek karşına söyle kağıt mağıt uğraşma. Genişletmek için tıkla... Hocam kağıtla daha iyi olur. Duyulmasını istemiyorum. fadedninna dedi: Yüz yüze konuşursan bu konuda ne kadar ciddi olduğunu belli edersin. Genişletmek için tıkla... Ama ben kimsenin duymasını istemiyorum.
XLostR dedi: Kral çek karşına söyle kağıt mağıt uğraşma. Genişletmek için tıkla... Hocam kağıtla daha iyi olur. Duyulmasını istemiyorum. fadedninna dedi: Yüz yüze konuşursan bu konuda ne kadar ciddi olduğunu belli edersin. Genişletmek için tıkla... Ama ben kimsenin duymasını istemiyorum.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 26 Ekim 2023 #16 OnePC dedi: Hocam kağıtla daha iyi olur. Duyulmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman özel olarak hocayı çek yanına anlat.
OnePC dedi: Hocam kağıtla daha iyi olur. Duyulmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman özel olarak hocayı çek yanına anlat.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2023 #17 OnePC dedi: Hocam kağıtla daha iyi olur. Duyulmasını istemiyorum. Ama ben kimsenin duymasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Okul çıkışında veya öğretmenler odasında özel olarak konuşabilirsin hocayla.
OnePC dedi: Hocam kağıtla daha iyi olur. Duyulmasını istemiyorum. Ama ben kimsenin duymasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Okul çıkışında veya öğretmenler odasında özel olarak konuşabilirsin hocayla.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 26 Ekim 2023 #18 569801 dedi: O zaman özel olarak hocayı çek yanına anlat. Genişletmek için tıkla... Teneffüste boş yer bulamam birde anlatamam. Yapamam. Kağıda detaylı olarak yazarım. yus4ff dedi: Okul çıkışında veya öğretmenler odasında özel olarak konuşabilirsin hocayla. Genişletmek için tıkla... Yarın ilk ders hocam.
569801 dedi: O zaman özel olarak hocayı çek yanına anlat. Genişletmek için tıkla... Teneffüste boş yer bulamam birde anlatamam. Yapamam. Kağıda detaylı olarak yazarım. yus4ff dedi: Okul çıkışında veya öğretmenler odasında özel olarak konuşabilirsin hocayla. Genişletmek için tıkla... Yarın ilk ders hocam.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 26 Ekim 2023 #19 OnePC dedi: Teneffüste boş yer bulamam birde anlatamam. Yapamam. Kağıda detaylı olarak yazarım. Yarın ilk ders hocam. Genişletmek için tıkla... Hocan okursa ne hoş ama boşveredebilir haberin olsun.
OnePC dedi: Teneffüste boş yer bulamam birde anlatamam. Yapamam. Kağıda detaylı olarak yazarım. Yarın ilk ders hocam. Genişletmek için tıkla... Hocan okursa ne hoş ama boşveredebilir haberin olsun.
6 654456 Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 2.144 Çözümler 9 26 Ekim 2023 #20 Muhtemelen boya göre sıralıyor. Eğer sorununuza çözüm olacağını düşünüyorsanız sizi ilk sıraya koymasını rica edebilirsiniz. Sıra aniden size gelmek yerine sizden başlamış olur. Arkadaşlarınızın dert edeceğini sanmıyorum, hocaya kalmış bir şey.
Muhtemelen boya göre sıralıyor. Eğer sorununuza çözüm olacağını düşünüyorsanız sizi ilk sıraya koymasını rica edebilirsiniz. Sıra aniden size gelmek yerine sizden başlamış olur. Arkadaşlarınızın dert edeceğini sanmıyorum, hocaya kalmış bir şey.