Bedwars'ta nasıl gelişilir?

Hocam benim mouste drag yapılmıyor butter da denedim benim yatanağim yok mecburum hem adamları ben tutturuyom benim sıkıntım adam bana vururken benim adama vuramam yoksa 16 CPS benim karşımda durmalarınn ihtimali yok tek sıkıntım o blok koyma falan hepsini yapabiliyorum.

Hocam benim mouste drag yapılmıyor butter da denedim benim yatanağim yok mecburum hem adamları ben tutturuyom benim sıkıntım adam bana vururken benim adama vuramam yoksa 16 CPS benim karşımda durmalarınn ihtimali yok tek sıkıntım o blok koyma falan hepsini yapabiliyorum.

Adam makroysa pek ihtimaliniz olmuyor maalesef

Hocam makro hileye girmiyor mu güncellemeler hile koruması geliştirilmişti gene yapılabiliyorsa hile korumasının bir önemi yok ki.

Hocam makro hileye girmiyor mu güncellemeler hile koruması geliştirilmişti gene yapılabiliyorsa hile korumasının bir önemi yok ki.

Makroyu engelleyemezler, engellerde uğraşmak istemeyebilirler çünkü büyük bir oyuncu kitlesi makrosuz oynayamıyor. Crnin hile koruması da leş bir sürü hile var günlerce kullanıp ban yemeyen arkadaşlarımı hatırlıyorum

Hocam peki siz Pro falan mısınız yoksa be Defender mı?

Sağ olun dediğinizi deneyeceğim.

Sağ olun sizin sayenizde artık daha iyi Bedwars oynayabiliyorum.

Sağ olunda bir sorum daha var ben Craft Rise da sandık açıyorum Bedwars eşyaları geliyor ama bunlarla ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hocam peki siz Pro falan mısınız yoksa be Defender mı?

Sağ olun dediğinizi deneyeceğim.

Sağ olun sizin sayenizde artık daha iyi Bedwars oynayabiliyorum.

Sağ olunda bir sorum daha var ben Craft Rise da sandık açıyorum Bedwars eşyaları geliyor ama bunlarla ne yapacağımı bilmiyorum.

Hocam ben cr Bedwars'ta 2565 levelim ve oyunda tıklama önemli ama o kadar da değil şahsen ben eskiden aim alamadan 14 CPS yapıyordum adamlar rahatça kesiyordu fakat aim almayı öğrenince adamları rahatça kesmeye başladım. Aim alma taktiklerinden biri adamın hitboxına croshairi odakladıktan sonra aşağı yukarı yapıyorsun. Gelelim başka konulara. Bed warsta en önemli konulardan biride hızlı yol yapmaktır öyle goodbridge ye filan ihtiyaç yok ninja bridge yapmak yeterli oluyor. Yapmasıda çok kolay YouTube'dan bir sürü kaynak bulabilirsiniz.
Aslında bed wars oynanacak gelişecek bir oyun örneğin ben 6 ay önce bot gibi oynuyordum şu an adamları rahatça kesebiliyorum ben size şunları yapın bunu yapın dersemde bir şey değişmez sizin oynadıkça kendi taktiğinizi geliştirmeniz lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı