Beğeni sayacının kaldırılması?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Önce açtığın konuya gelen cevapları oku. Yapılan açıklamaya rağmen hâlâ aynı şeyi tekrar ettiğine göre okumamışsın belli ki.

Harika olmuş, beğeni için açılan çöp konuları daha az görmeye başlarız bu vesileyle.

İnsanlarının o anki hevesi ile açtığı konulara karışamazsınız. Ve o konuya kimse sizi zorla sokmuyor ister tıklarsınız istemez iseniz aşağı kaydırır görmezden gelirsiniz.
Bence beğeni sayısı hoş duran eklentiydi kaldırılması iyi olmadı ama iyi ki kaldırıldı oh olsun veya niye kaldırıyor gibi tartışmalara girmemiz çok saçma insanları kısıtlamamalıyız değil mi?

Önce açtığın konuya gelen cevapları oku. Yapılan açıklamaya rağmen hâlâ aynı şeyi tekrar ettiğine göre okumamışsın belli ki.

Ben o üyelerin oluşturduğu grubun bir parçası değilim dostum ve sistemin kaldırılması beni rahatsız etti. Açıklamanız bir şeyi değiştirmiyor. Bu forumda 300.000 üzerinde üye var ve aralarında birkaç kişi böyle yapıyor diye koca bir sistemin kaldırılması doğru değil.

Karıştığım kanısına nereden ulaştınız? Bu karar beni mutlu etti sadece, belirttiğim şey bu

Sonuç olarak yapılacak bir şey yok. Geri döndüremeyiz. Zaten her gün onlarca fikir sunuluyor. Fikirlere bakmıyorlardır bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…