Beğeni sayısı kalktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1611298603995.png


Bende aynı.
 
Evet bence de daha iyi olur. Üyelik tarihinin kalkmasını da isterim açıkçası. Yeni üye olduğu için ciddiye alınmayan çok kişi gördüm.

Evet doğru.
Ayrıca yeni gelen üyelere 'Af' gelmeli birkaç seferlik.
Adam sorunu yazıyor yanlış yazdığı için 1 saat uyarı yiyor sonra adam foruma uğramıyor bir daha.
Tamam kurallar ona bir şey demiyorum zaten de 'Af' olayı gelse birkaç seferlik yeni üyeler için iyi olur.
 
Makale ve çözüm gibi durumlar moderasyon elinden geçiyor olmalı. Pek mümkün değil anormal artışları. Mesaj ise az çok kontrol edilebilir ama beğeni kadar serbest değil. İlk adım için iyi olmuş.

Bunları hep "dış minnaklar" yaptı.
 
Kesinlikle haklısın, ayrıca son 1-2 aydır moderasyona eleştiri yapmanın ötesinde saldırma hatta tuzaklama amaçlı konular açılıyor. Lütfen biraz daha sakin olun, zamanla eleştirilen kısımlar düzeltiliyor zaten.

Bunun dışında Kural 60 da belli koşullarda kalkabilir bence artık.
Kural 60 bence direkt olarak kalkmamalı, şu şekilde düzenlenmeli: Mesaj ve makale sayılarını da yan bardan silelim, yerlerine sosyal medya butonu koyalım. Bu sayede imzalarda kirlilik olmaz, daha derli toplu bir görüntü olur.
 
Böyle bir şey var mıydı ya gerçekten??
Bir dönemler olmuştu. Dün büyük bir tartışma çıktı ama ben sözü geçen üyelerin gerçekten beğeni kasmak için sunucu açtığına inanmıyorum. Dün olan olayda bahsi geçen üyelerin çoğu Sosyal içinde çoğu zaman aktif kişilerdi. Gerçekten bilgili kişilerdi ekipman önerisi olsun, sistem tavsiyeleri olsun denk geldiğim zaman beğeniyordum. Ama moderatör ekibi ile olan olaylarını bilmiyorum o konu hakkında bir şey diyemem.
 
Bazılarınız gerçekten beğeni kasanlar yerine bize sallamış. Biz DC grubumuzun olduğunu itiraf da ettik ama asla beğeni kasmıyoruz. Elinizde buna dair bir kanıt yok. Sadece gidin koyun sürüsü gibi moderasyonun dediklerinin arkasından gidin. Aferin size. Biraz araştırsanız, olayı anlamaya çalışsanız ama işte onu yapamıyorsunuz.
Konuyu takipten çıkacağım çünkü gerçekten çekilmezsiniz. Bundan sonrada foruma girmem en fazla uzaktan takip ederim. Böyle tanınacaksak burada durmaya gerek yok. Şimdi böyle dediğim için "beğeni sayısı gittiği için gidiyorsun" diyecekleriniz çıkacaktır ama öyle bir şey yok. Arkamdan ne diyorsanız diyin umrumda değil çünkü attığınız iftiraların hiçbiri doğru değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı