Yani beğenmeyen kişi direkt kızgın atıyor.Olsa gayet iyi olur bence. Sizce beğenmeme ifadesi olmalı mı?
Yani birisi yanlış bir şey derse “hahaha ya da kızgın” basıyoruz. Mesaj yazan kötü oluyor bu sefer. Beğenmeme olursa daha kibar olur bence.Bir cevap görmüştüm. Forum buna hazır değil diye. Artık siz değerlendirin.
Olsa yine muhtemelen haha atmaya devam ederler. Ama bence de olabilir.
"Beğenmedim" ifadesi gelmemeli. Bunun yanlış kullanımı daha kötü sonuçlara sebep olur.
Doğru bir bilgiye "Beğenmedim" şeklinde spam atılırsa bilgisi olmayan bir kişi yanlış yönlendirilebilir veya kafa karışıklığına sebep olabilir. Soru konularında sıkça karşılaşılan bir durum mesela; hem beğeniler fazla hem de downvotelar. Neye göre yargılanacak bu yorum?
Soru konuları az diye çok karşılaşılmıyor ama "Beğenmedim" gelirse tüm foruma yayılır bu, kahkaha veya üzgün ifadesi gibi önüne de geçilemez. Diğer ifadeler aşağılama durumu varsa silinebilir veya ceza verilebilir. Beğenmedim ifadesinde ne yapılacak? Adam "Beğenmedim, bu ifadeyi verdim." diyecek ve sıyrılacak. Nasıl önüne geçeceksin?
Rahatsız oluyorsanız raporlayın. Beğenmeme de onu da yapamayacaksınız. "Hiçbir mesajımı beğenmiyor, gereği yapılsın." diyebilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.