Beginner kas çalışmak

MrZeusBeys

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben kas çalışmaya başlayacağım. Karın kası kol kası ve baldır gibi yerlere odaklanmak istiyorum. Klasik dış görünüş için ne yapmalıyım?

Öncelikle kilo almanız lazım. Sürekli Fast food yiyerek değil sağlıklı beslenerek almanız lazım. Öncelikle şınav ve mekik ile başlayın. Tek seferde 10 şınav çekmeniz yeterli olur. Şınav çekemiyorsanız dizlerinizi yere koyup öyle şınav çekin. 1 gün çalış 1 gün dinlen mantığı ile yapmanız daha iyi olur. Kaslar öyle hemen gelişmez ama düzenli olarak 1 ay yaparsan farkı rahatlıkla hissedersin.

Öncelikle kilo almanız lazım. Sürekli Fast food yiyerek değil sağlıklı beslenerek almanız lazım. Öncelikle şınav ve mekik ile başlayın. Tek seferde 10 şınav çekmeniz yeterli olur. Şınav çekemiyorsanız dizlerinizi yere koyup öyle şınav çekin. 1 gün çalış 1 gün dinlen mantığı ile yapmanız daha iyi olur. Kaslar öyle hemen gelişmez ama düzenli olarak 1 ay yaparsan farkı rahatlıkla hissedersin.

Ben okulda mekik çekiyorum 5 mekikde 10 sn dinlenme 20 mekik 30 sn. şınav da şu an çekemiyorum kürek kemiğinin oradaki kaslar ağrıyor şınav çekerken kopuyor gibi oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı