Behringer BH470U Mikrofonlu Kulaklık Satın Aldım

Chronosis

Decapat
Katılım
6 Eylül 2020
Mesajlar
29
Arkadaşlar merhaba, yıllardır Gaming kulaklık kullanıp durdum. Aralarından en uzun kullandığım Cloud 2 olmuştu ve yaklaşık 3-4 sene kullandım. Bozulduktan sonra Eksa E900 Pro'ya geçtim fakat kablo hep dolanıp duruyordu ve bir süre sonra kablo yüzünden hem sesle hem de mikrofonla sorunlar yaşamaya başladım. Kablo oynadığı zaman videolar donuyor, sesler gidip geliyor ve kulaklığı çıkarıp takmak zorunda kalıyorum. Type-C bağlantısı ile kullanıyorum kulaklığı ve yeni bir Type-C kablosu alsam bile yuva kısmına uyacak mı bilmiyorum, bir yandan da kulaklıktan sıkıldım açıkçası. Bu sebeplerden ötürü yeni kulaklık bakmaya başladım ve artık Gaming kulaklık yerine daha böyle stüdyo kulaklığı (umarım doğru terimi kullanıyorumdur) dediğimiz kulaklıklar bakmaya başladım ve Behringer BH470U modelini buldum. Aynı fiyat bandında çeşitli Gaming kulaklık seçenekleri vardı ama stüdyo kulaklıklarına şans vermek istedim. Bunun en öncelikli sebebi ise internette orta halli veya ucuz stüdyo kulaklıklarının ses kalitesinin pahalı denebilecek Gaming kulaklıklardan daha iyi olduğu yönünde yorumlar görmüş olmamdı. Ben de bunu merak ettim ve bu kulaklığı almaya karar verdim. Bu ürünü almamın en büyük sebepleri ise hem mikrofonun olması, hem şık durması ve hem de kulak pedlerinin çok konforlu gözüküyor olması. Kulaklığın hiçbir inceleme videosu yok, yeni sayılabilecek bir ürün. Yani biraz riskli bir alışveriş yaptım ama umarım memnun kalırım. Ürün kargodan geldiği ve ürünü kullanmaya başladığım zaman yorumlarımı buraya yazacağım. Herkese iyi forumlar dilerim.

Behringer BH470U Mikrofonlu Stereo Kulaklık - USB Bağlantı Fiyatı & Özellikleri Kulaklığı buradan aldım.
 
Bu yüzden oyuncu kulaklığı önermiyorum. Özellikle EKSA olanı. Rezalet bir kulaklık.
Düzgün stüdyo veya odyofil kulaklık alınırsa sonsuza kadar gider ve habire kulaklık almanıza gerek yok, paranız cebinizde kalır.
 
Bu yüzden oyuncu kulaklığı önermiyorum. Özellikle EKSA olanı. Rezalet bir kulaklık.
Düzgün stüdyo veya odyofil kulaklık alınırsa sonsuza kadar gider ve habire kulaklık almanıza gerek yok, paranız cebinizde kalır.
Şu anda aldığım kulaklık tahminen nasıldır peki hocam? İyi bir seçim olmuş mudur sizce?
 
Bu yüzden oyuncu kulaklığı önermiyorum. Özellikle eksa olanı. Rezalet bir kulaklık.
Düzgün stüdyo veya odyofil kulaklık alınırsa sonsuza kadar gider ve ha bire kulaklık almanıza gerek yok, paranız cebinizde kalır.

Fiyat performans ürünü olarak gördüğünüz ve tavsiye ettiğiniz bir model var mı peki?
 
En fazla 500-600 TL. Daha önceden Corsair HS35 almıştım kulaklık olarak memnunum fakat mikrofon performansı olarak ara sıra savaşıyoruz kendisiyle.
 

Geri
Yukarı