Behringer U-Phorıa UM2 ve Boya BY-M1000 alınır mı?

Ben tam olarak stüdyo ekipmanlarına hakim değilim fakat edindiğim ufak bilgilerle size bilgi vermek isterim ben bu doğrultuda ekipman seçimimi yaptım. Müzik ile uğraşacaksanız ve bu doğrultuda kayıt alacaksanız bir kondenser mikrofona ihtiyacınız olacak diğer mikrofonlara karşı diyafram yapısı ve harici çektiği 48 v ile daha güçlü ses kartınızın amfi kalitesine bağlı olarak net ses almanızı sağlar, ha yok ben canlı müzik severim kamera kaydı alırım diyorsanız dinamik mikrofonlar canlı performanslarda gerek vokal gerek ensturmans seslerini de kalitesine bağlı olarak kondenser mikrofona göre daha süslü verir. Mikser tamamen sizin ses düzenlemede işinize yarayacak bir unsur olacaktır genelde dinamik mikrofon kullanan insanlar miksere bağlar canlı sesleri daha süslü hale getirir (yankı tiz ses, kalın ses vs.) Şunu bilmenizi isterim mikser ses kartının verdiği performansı asla vermez tabii bu da kaliteden kaliteye değişir ama kaba taslak bakıldığında ses kartı ses kaydı için Mixer gelen sesin karakterini değiştirmek için kullanılır. Kayıt alacaksanız kesinlikle size ses kartı öneriyorum mikser ile aldığınız kayıtlarda kaçma delay gibi problemler yaşayacaksınız. Mikrofon seçimine gelecek olursanız her mikrofon sesinizi aynı şekilde almayacaktır burada sizin ses tonunuza uygun bir mikrofon almanız olacaktır mikrofonlar genelde sesleri tiz, kalın ya da olduğu gibi alır diyafram kalitesine göre de bu sesleri temiz halde iletilmesi değişir.

Çok teşekkür ediyorum bilgiler için. Dediğim gibi ses kartı olarak m Audio alınır ve kulaklık olarak da sizinki veya Behringer'i bir kulaklığı alınır. Mikrofon için benim biraz daha araştırmam lazım. Ben tekrar bir konu açayım umarım dönüş alabilirim.
 
UM2 piyasadaki en kötü ses kartlarından. Mümkünse 24 bit bir ses kartı alın, 16 bit devri geçeli çok oluyor.

Kulaklık olarak Presonus HD7 çok iyidir fiyatına göre.
 
UM2 piyasadaki en kötü ses kartlarından. Mümkünse 24 bit bir ses kartı alın, 16 bit devri geçeli çok oluyor.

Kulaklık olarak presonus HD7 çok iyidir fiyatına göre.

EVO 4 start bundle pack siparişi verdim. Yeni başlayan biri veya ilk defa ses kartı, kulaklık ve mikrofon alan biri için nasıldır sizce?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı