Behringer umc 204HD vs steinberg UR-22 ses kartı ve mikrofon tavsiyesi

Hocam sizin kullanığınız Studio One ücretli mi?
Evet ücretli hocam. Fiyatı çok yüksek karşılayamam derseniz korsan kullanabilirsiniz karşılayacak duruma gelene kadar. Malum DAWlar çok pahalı ülkemizde. DAW al, plugin al derken çok masraf çıkıyor.

Evet ücretli hocam. Fiyatı çok yüksek karşılayamam derseniz korsan kullanabilirsiniz karşılayacak duruma gelene kadar. Malum DAWlar çok pahalı ülkemizde. DAW al, plugin al derken çok masraf çıkıyor.
Hocam şimdiden mikrafon ve ses kartı 3200Ü buldu bir de yanına elektro davul ve bassı da ayriyaten yeni alacağım elektro gitarı eklersek uçuyor hocam

Hocam şimdiden mikrafon ve ses kartı 3200Ü buldu bir de yanına elektro davul ve bassı da ayriyaten yeni alacağım elektro gitarı eklersek uçuyor hocam
Korsan mecbur o zaman hocam. İndirim beklemeye çalışın belki önümüzdeki günlerde ses kartı ve mikrofon için uygun indirimler bulabilirsiniz.

Evet hocam kendi çapımda ev stüdyosu.
Hayırlı olsun hocam. Eğer şimdiden alışayım derseniz ben uzun süre 5 liralık jak dönüştürücü ve elektro gitarımla kayıt aldım. Bir de 20 liralık mikrofonum vardı. Aşırı kaliteli değildi kayıtlar ama uzun süre tatmin etti.

Korsana bulaşmak istemezseniz Reaper da güzel alternatif bir DAW. Tam sürümü 60 gün ücretsiz deneyebilir, sonrasında lisans satın almadan da kullanmaya devam edebiliyorsunuz..

Bir sürü de free plugin'ler vs. var, ben de yeni olduğumdan bir şey öneremeyeceğim ama ihtiyaca göre google 'la arayıp, indirip deneyebilirsiniz.

valla hocam çok iyi olur o konuda yardımcı olur musunuz
sağolun hocam aklımda bulunacak
hocam işin güzeli elimde bir ucu elektroya bir ucu bilgisayara bağlanan kablo var dediğinizden bir de ayriyeten dönüştürüce de var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…