Behringer umc 204HD vs steinberg UR-22 ses kartı ve mikrofon tavsiyesi

valla hocam çok iyi olur o konuda yardımcı olur musunuz

sağolun hocam aklımda bulunacak

hocam işin güzeli elimde bir ucu elektroya bir ucu bilgisayara bağlanan kablo var dediğinizden bir de ayriyeten dönüştürüce de var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum
Anlatayım hocam. Dönüştürücüye önce jakınızı takın sonra dönüştürücünün kulaklık ucu gibi olan ucunu bilgisayarın mikrofon girişine takacaksınız. Önce bir olup olmadığını test etmek için Windows'un kendi ses kaydedicisinden ses kaydını başlatın ve gitar üzerinde birkaç bir şey çalın. Kaydı durdurup dinleyin. Eğer sesi almışsa şimdi internetten ASIO4ALL indireceksiniz. Bu yazılım bir çeşit sanal ses kartı. DAW'a girdiğinizde ASIO4ALL bir ses kartı gibi çalışacak ve siz bilgisayarınızdaki çıkışla kayıt yapabileceksiniz. Alta indirme linkini bırakıyorum. Sonra pluginlerle falan dip ses sıkıntısını çözersiniz.

Hocam daw üzerinden ton yapabilcek miyim şimdi guitar rig 6 indiriyorum indirmeme gerek var mı?
Hocam yapabilirsiniz de gitara özel pluginler kadar güzel olmaz. Ben Studio One'ın kendi pluginleriyle baya uğraşarak güzel tonlar almıştım. Bias FX, Guitar Rig gibi kaliteli yazılımları kullanmak en doğrusu. Sonuçta amfi simulasyonu gerekiyor her halükarda. Bias FX öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlatayım hocam. Dönüştürücüye önce jakınızı takın sonra dönüştürücünün kulaklık ucu gibi olan ucunu bilgisayarın mikrofon girişine takacaksınız. Önce bir olup olmadığını test etmek için Windows'un kendi ses kaydedicisinden ses kaydını başlatın ve gitar üzerinde birkaç bir şey çalın. Kaydı durdurup dinleyin. Eğer sesi almışsa şimdi internetten ASIO4ALL indireceksiniz. Bu yazılım bir çeşit sanal ses kartı. DAW'a girdiğinizde ASIO4ALL bir ses kartı gibi çalışacak ve siz bilgisayarınızdaki çıkışla kayıt yapabileceksiniz. Alta indirme linkini bırakıyorum. Sonra pluginlerle falan dip ses sıkıntısını çözersiniz.

hocam test yaptım çalışıyor
Hocam yapabilirsiniz de gitara özel pluginler kadar güzel olmaz. Ben Studio One'ın kendi pluginleriyle baya uğraşarak güzel tonlar almıştım. Bias FX, Guitar Rig gibi kaliteli yazılımları kullanmak en doğrusu. Sonuçta amfi simulasyonu gerekiyor her halükarda. Bias FX öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

biasfx'te kayıt yapabilir miyim hocam

Hocam açılan bir şey değil zaten driver gibi kullanıyorsunuz. DAW'a girdiğinizde kullanacaksınız.
Hocam reaperi indirdim giriş yaptım bias fx i indiriyorum şuanlık
Hocam açılan bir şey değil zaten driver gibi kullanıyorsunuz. DAW'a girdiğinizde kullanacaksınız.
Hocam guitar rig 6 yı reapera ekleyemiyor muyum?

Son düzenleme:
Hocam Reaper kullanmadım hiç bilmiyorum. Track açıp plugini trackin içine atın. Kullanabilmeniz gerek. Guitar Rig 6'yı VSTPlugins dosyası içine atmanız gerek.
hocam görünmüyor ve alt tellerin sesi daha az geliyor
gfhhfghgfjfhghgj.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı