Behzat Ç'nin tam soyadı nedir?

  • Konuyu başlatan szep
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 28.160

szep

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2022
Mesajlar
758
Çözümler
1
Merhaba. Behzat Ç'nin tam soyadı nedir? Çözer diyen var. "Çözse çözse behzat çözer" deniyordu dizide ama tam nasıldı hatırlamıyorum.
1. Bölüm de ise Behzat bir çekmeceyi açmaya çalışırken kredi kartını kırıyordu ve soyadının Ç kısmı kalıyordu. Behzat bunu yaparken arkada Che Guevara'nın fotoğrafı vardı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Screenshot_20230315-153725_YouTube.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dizide aslında amirimin soyadından hiç bahsedilmiyor, evraklarda buzlanıyor, ismini yazarken kalem bitiyor. Odasında isimliğinin üzerinde Ç harfine kadar görülüyor, gerisinde Gençlerbirliği rozeti var.

Murat Uyurkulak'a göre (Emrah Serbes'in arkadaşı), Şair olan Ece Ayhan'ın babasının ismi olan Behzat Çağlar'dan dolayı, bir saygı duruşu olarak niteliyor.
 
Amirimin soyadı hiç bir yerde gözükmez. İsim etikenin üzerinde saat olur, kartının soyadı tarafı yırtık olur. Savcı Esra ile evlenirken bile mikrofon cızırdar ve duyulmaz. Fakat dizide Ercüment Çözer ile aile tarafından bağlantıları varmış gibi küçük göndermeler var. Ben yıllardır Çözer olduğunu savunurum.
 
Erdal Beşikçoğlu'nun kendisi de bilmiyormus ama behzat çözer olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle olsaydı dizi oyuncusu ercüment çözerle bir akrabalığı olmalıydı.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı