50 mbps her türlü yeterli fakat Bein Connect ile ilgili bir bilgim yok.Merhaba, beIN Connect'in Sezonluk Taraftar Paketi dikkatimi çekti. Sizce almaya değer mi? Yayınlar sürekli donuyor diyor insanlar ama kullanan varsa kısa bir yorum yapabilir mi? 50Mbps Download'ım var.
Merhaba, beIN Connect'in sezonluk taraftar paketi dikkatimi çekti. Sizce almaya değer mi? Yayınlar sürekli donuyor diyor insanlar ama kullanan varsa kısa bir yorum yapabilir mi? 50Mbps Download'ım var.
Hocam bazı insanlar yüksek olsa bile sıkıntı çekiyorlarmış yayında. Ondan bir karar veremedim.50 mbps her türlü yeterli fakat Bein Connect ile ilgili bir bilgim yok.
Evet telefonda sıkıntı olmuyor canlı yayınlarda ama pc'de donuyormuş sanırım.3 arkadaşım kullanıyordu, 3ü de telefondan izliyordu gayet memnunlardı.
Hocam ligin kötü olması önemli değil. Donuyor mu yayın o önemliKötü ben almıştım çok değmiyor bence alacaksan spor extra daha iyi.
Hocam bazı insanlar yüksek olsa bile sıkıntı çekiyorlarmış yayında. Ondan bir karar veremedim.
Hocam bazı insanlar yüksek olsa bile sıkıntı çekiyorlarmış yayında. Ondan bir karar veremedim.
Evet telefonda sıkıntı olmuyor canlı yayınlarda ama PC'de donuyormuş sanırım.
Hocam ligin kötü olması önemli değil. Donuyor mu yayın.
2 sene 16 mbps adsl internetle kullandım. Bu sene de almayı düşünüyorum. 2 yıl boyunca kaç defa dondu veya hata verdi diye sorarsan 2 veya 3 defa diyebilirim. Tv üzerinden hem uygulama hem de tarayıcıdan bağlandığımda az da olsa sorun çıkarmıştı. Sonuç olarak pc üzerinden sorunsuz kullanıyorum.Merhaba, beIN Connect'in Sezonluk Taraftar Paketi dikkatimi çekti. Sizce almaya değer mi? Yayınlar sürekli donuyor diyor insanlar ama kullanan varsa kısa bir yorum yapabilir mi? 50Mbps Download'ım var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.