Bende var memnunum kaçak yayınlarla uğraşmaktansa almalısın.Arkadaşlar beIN Connect yıllık Süper Lig sezonu almayı düşünüyorum aylık 99 TL sizce değer mi? Kullananlar yardımcı olursa sevinirim. İnternetim 200 10.
Bizim evde vardı bazı filmler için ayrı para veriyorsun. Kapatmak için ise faks istiyor.
Ben aldım pişman oldum
Sezonluk süper lig paketi 750 TL hatta tek takımın maçları 400 küsur fiyat var. Yıllık 1200TL'ye geliyor sizinki. O şekilde değmez bence.Arkadaşlar beIN Connect yıllık Süper Lig sezonu almayı düşünüyorum aylık 99 TL sizce değer mi? Kullananlar yardımcı olursa sevinirim. İnternetim 200 10.
evet bende o yüzden zaten kaçak yayınlarla uğraşmak pek istemiyorum aslında aylık 75 tl idi ben temmuzun sonuna kadar fiyatlar böyle olur diye düşünmüştüm erken zam yapılınca aylık 99 tl aklımı karıştırdı hani aylık 99 tl yine bişey değil gibi ama yinede sizlerinde fikrini almak istedimBende var memnunum kaçak yayınlarla uğraşmaktansa almalısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.