beIN Connect almaya değer mi?

DyLexo

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar beIN Connect yıllık Süper Lig sezonu almayı düşünüyorum aylık 99 TL sizce değer mi? Kullananlar yardımcı olursa sevinirim. İnternetim 200 10.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanatiksen 100 TL çok bir şey değil ama ''FUTBOL'' izlemeyi seven biriysen süper lig izlenmez :D S sport al çok daha ucuz F1 izle NBA izle Bundesliga izle daha bir sürü var ama bunlar favorilerim. (Premier Lig de vardı gitti bu sezon ne yazık ki.)

Arkadaşlar beIN Connect yıllık Süper Lig sezonu almayı düşünüyorum aylık 99 TL sizce değer mi? Kullananlar yardımcı olursa sevinirim. İnternetim 200 10.
Sezonluk süper lig paketi 750 TL hatta tek takımın maçları 400 küsur fiyat var. Yıllık 1200TL'ye geliyor sizinki. O şekilde değmez bence.

Edit: Şimdi baktım ciddi zam gelmiş. Daha bu ay içinde söylediğim rakamlara almıştım.

Bende var memnunum kaçak yayınlarla uğraşmaktansa almalısın.
evet bende o yüzden zaten kaçak yayınlarla uğraşmak pek istemiyorum aslında aylık 75 tl idi ben temmuzun sonuna kadar fiyatlar böyle olur diye düşünmüştüm erken zam yapılınca aylık 99 tl aklımı karıştırdı hani aylık 99 tl yine bişey değil gibi ama yinede sizlerinde fikrini almak istedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı