Beinconnect sansür nasıl aktifleştirilir?

turkish kowboy

Decapat
Beinconnect'ten Game of thrones izlerken sansür seçeneği yok. Bir canlı desteğe giriyorum var diyor birinde yok diyor. Eğer varsa ben bu sansür özelliğini nasıl aktif ederim? Bu arada televizyondan izleyeceğim.

Eğer uydu alıcısından değilde internetten giriyorsanız olması lazım nerede bilmiyorum ama. Birde soruyu mazur görün kendiniz için mi sansür yoksa beraber izleyeceğiniz birisi için mi?

Ailecek izleyeceğiz o yüzden. Bu arada modemden bağlanıyorum o söylediğiniz bağlanma olayını pek anlamadım.

Digitürk üyesi iseniz yani Digitürk uydu alıcınız varsa kumandanızın en üstündeki tuş ile girebiliyorsunuz Bein Connect'e. Ya da direkt Google üzerinden giriyorsunuz. Eğer Google üzerinden giriyorsanız olması lazım. Ancak uydu alıcı üzerinden giriyorsanız bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Digitürk üyesi iseniz yani Digitürk uydu alıcınız varsa kumandanızın en üstündeki tuş ile girebiliyorsunuz Bein Connect'e. Ya da direk Google üzerinden giriyorsunuz. Eğer Google üzerinden giriyorsanız olması lazım. Ancak uydu alıcı üzerinden giriyorsanız bilemiyorum

Beinconnect hesabım var tek. Televizyonda bakmadım şu an canlı destekte yok dediler bana.

Beinconnect hesabım var tek. Televizyonda bakmadım şu an canlı destekte yok dediler bana.

Ben de görüştüm canlı destek ile verilen bilgilere göre izleyebilirsiniz. Kısmi çıplaklıkların o kadar sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

84184a7e28b.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı