Bel için xDrive vs. Hawk

Hawk kötü demiyorum. Kumaş koltuğa geçtiyseniz altı ay sonra bir yıl sonra fark fotoğraflarını atın konu netleşir. Mesele marka değil. Kumaşın çok tercih edilesi bir materyal olmaması özellikle oyuncu koltuklarında.

Bu arada 1yıl oldu hatda geçti ama siz bilirsiniz dedikleriniz hiçbiri yaşamadım ve arkadaşımda fature serisi var piyasada olmayan amotsör mevcut. Üst düzey ve yayıncılardada hawk var.
 
Bu arada 1yıl oldu hatda geçti ama siz bilirsiniz dedikleriniz hiçbiri yaşamadım ve arkadaşımda fature serisi var piyasada olmayan amotsör mevcut. Üst düzey ve yayıncılardada hawk var.
Siz bilirsiniz. Güle güle kullanın.
 

Dosya Ekleri

  • hawk-gaming-chair-koltukta-beyazlama-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-1.jpg
    hawk-gaming-chair-koltukta-beyazlama-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-1.jpg
    209,5 KB · Görüntüleme: 113
Burada mesele Hawk değil X marka olsa da yine aynısı olur. Kumaşın dezavantajları suni deriye göre daha fazla.
 
Hocam merhabalar, ben de bir süredir koltuk arayışındayım. Bahsettiğiniz konulardan mütevellit yazma gereği duydum, Razer Iskur X'in tasarımı incelediğim kadarıyla diğer yerli modellerden vs. farklı olarak vücudu saran ve oturma şeklini kendine göre ayarlayan bir yapıda. Bu noktada ihtiyacınızı karşılayabileceğini düşünüyorum. İtopya'da şuan 3 bin TL'den satılıyor, yurtdışı fiyatı ise 400$, yani anlayacağınız baya bir indirimli. Ben şans verilebileceğini düşünüp sipariş verdim bugün, siz de incelemek isteyebilirsiniz.
 
Ben Hawk aldım v3 versiyonu. Bu modeller arasında renk dışında fark yok. İlk kurulumdan sonra sırt kısmında bir sallanma oluyor teknik servise yazdım ilgileniyorlar. Kumaş tercih edilebilir.
 
Ben hawk aldım V3 versiyonu. Bu modeller arasında renk dışında fark yok. İlk kurulumdan sonra sırt kısmında bir sallanma oluyor teknik servise yazdım ilgileniyorlar. Kumaş tercih edilebilir.

Bende o modeli aldım kaliteli güzel firma mükemmel o salantı bende de var.
 
Sahte/Spam Yorum
xDrive Akdeniz kullanıyorum gayet memnunum. XDrive'ı tercihimi etkileyen önemli konu aslında şirketin ilk oyuncu koltuğu üretici firma olması ve senelerdir var olan firma olmasının yanı sıra e-ticaret sitelerinden binlerce olumlu yorumu olması. Yaşadığım en ufak sorunu teknik destek ekibi hızlıca çözdü ve ürünlerinin arkasında duran kendini kanıtlamış bir firma. Diğer firmalar bugün var yarın yok benim gözümde çünkü iyi yorum çok az, şikayetler daha fazla çoğu firmada.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı