Bel ve Bacaklar nasıl kalınlaşır?

pard

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 5 aydır fitness'a gidiyorum. Göğüsümde, omuzlarımda, sırtımda, biceps ve tricepslerde gözle görülür değişimler var.

Fakat belim ve bacaklarım çok ince. Görüntümü tamamen onlar bozuyor. Yani kızların istediği incelikte bir belim var, bacaklarım da ince pantolonlar da kötü duruyor üstümde. Baggy model pantolon giyecek olsam dahi sanki çuval giymişim gibi duruyor.

Bu durumdan çok şikayetçiyim tavsiye edebileceğiniz birşey var mıdır?
Vucud tipim sanırım ectomorpho yani kolay kolay kilo alabilen birisi değilim. Boyum 175 kilom 60 belden yukarım gayet iyi geniş duruyor ama belimden aşağısı sanki 40 kiloymuşum gibi gösteriyor.

Kilo aldırabilen shakeler, tarifler biliyorsanız bilgilendirin. Ben bu durumdan acil kurtulmak istiyorum. Kız arkadaşımla bile aramızda şakalaşıyoruz senin bel senin bacak keşke bende olsa falan diyor, utanıyorum şakaya vuruyorum.

Nasıl kalınlaşır bu bel ve bacaklar? özellikle bacak ya bel hadi neyse üçgen bir vucud yaparım ama bacaklarım ne olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oblique ve bacak çalışıyor musunuz?
1746008818336.gif

Baggy tarzı pantolonları doldurmak zordur, o kadar kalın bacak yağlı olmak zorunda bu da kilo almana sebep olacak ve belinde belli miktarda kalınlaşacak, baggy harıcınde bacak buyutmek icin en önemli husus, altını çizerek söylüyorum sana serbest squat ancak bunu dip squat yani tam oturarak yapman gerekli yarım falan değil, squat, romanian deadlift, leg extansion, leg curl ve kalf bu hareketler işini görecektir.

hayır, bacak çok nadir çalışıyorum 3 hareket
Tamam yukarıdaki mesajda denileni yapın ve kilo almaya çabalayın başka çaresi yok hocam.

Baggy tarzı pantolonları doldurmak zordur, o kadar kalın bacak yağlı olmak zorunda bu da kilo almana sebep olacak ve belinde belli miktarda kalınlaşacak, baggy harıcınde bacak buyutmek icin en önemli husus, altını çizerek söylüyorum sana serbest squat ancak bunu dip squat yani tam oturarak yapman gerekli yarım falan değil, squat, romanian deadlift, leg extansion, leg curl ve kalf bu hareketler işini görecektir.
anladım amacım zaten baggy doldurmaktan ziyade biraz şık durmasıydı, hiçbir pantolon ince bel ve ince bacak yüzünden güzel durmuyor görüntüyü çok bozuyor. Dediklerinizi yapmayı denicem, teşekkürler

Hayır, bacak çok nadir çalışıyorum 3 hareket.

Hocam ben bacaklarımı büyütmek için haftada 2 gün çalışıyordum ve takriben 7 hareket ile :) emin ol baggy pantolonu dolduracak kıvama gelmesi kolay değil, ancak bu hareketler bacağını büyütecek ve daha dengeli bir görünüm kazandıracak, extra olarak yüksek kalori açığı oluşturup daha yağsız bir forma girmeni hızlandıracaktır.

anladım amacım zaten baggy doldurmaktan ziyade biraz şık durmasıydı, hiçbir pantolon ince bel ve ince bacak yüzünden güzel durmuyor görüntüyü çok bozuyor. Dediklerinizi yapmayı denicem, teşekkürler
Ve şöyle bir kötü yanı da var ki beliniz ve bacağınız kalınlaştıktan sonra keşke kız gibi belim olsa diyorsunuz en azından üçgen vücudun gerekli yanlarından biri budur. Bu nedenle kalori açığı düzenli beslenme kilo alma sürecinde çok önemli.

Son düzenleme:

Baggy'ye gecis yapana kadar Straight Fit deneyebilirsiniz. Bershka'nin Straight Fit kaliplarini begeniyorum sahsen. Ne bol ne dar bir kalibi var. Bacak antrenmanlariniza agirlik verin yukarida bahsedilen antrenmanlari yapin zamanla degisim olur.

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 5 aydır fitness'a gidiyorum. Göğüsümde, omuzlarımda, sırtımda, biceps ve tricepslerde gözle görülür değişimler var.

Fakat belim ve bacaklarım çok ince. Görüntümü tamamen onlar bozuyor. Yani kızların istediği incelikte bir belim var, bacaklarım da ince pantolonlar da kötü duruyor üstümde. Baggy model pantolon giyecek olsam dahi sanki çuval giymişim gibi duruyor.

Bu durumdan çok şikayetçiyim tavsiye edebileceğiniz birşey var mıdır?
Vucud tipim sanırım ectomorpho yani kolay kolay kilo alabilen birisi değilim. Boyum 175 kilom 60 belden yukarım gayet iyi geniş duruyor ama belimden aşağısı sanki 40 kiloymuşum gibi gösteriyor.

Kilo aldırabilen shakeler, tarifler biliyorsanız bilgilendirin. Ben bu durumdan acil kurtulmak istiyorum. Kız arkadaşımla bile aramızda şakalaşıyoruz senin bel senin bacak keşke bende olsa falan diyor, utanıyorum şakaya vuruyorum.

Nasıl kalınlaşır bu bel ve bacaklar? özellikle bacak ya bel hadi neyse üçgen bir vucud yaparım ama bacaklarım ne olacak?
Kesinlikle belini kalınlaştırmamanı tavsiye ederim. Zamanla omuzların genişledikçe otomatik olarak üçgen görünüme ulaşırsın. Fakat belini kalınlaştırırsan 2 yıl sonra omuz gelişimin yavaşladıkça üçgen görünüm için belini inceltmen gerekir ki bu çok zor bir durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı