Belalı tiplerin size dadanması

Halo Dayı

Kilopat
Eve giderken karşıma birkaç bıçaklı tip falan çıkıyor. Beni yanlarına çağırıyorlar gitmeyince yanıma gelip niye gelmedin diye bıçak çekiyorlar. Zorla muhabbet edip keyfine korkutuyorlar. Bence bu insanların toplumdan silinmesi lazım. Hepsi işsiz ve insanlara dadanan boş tipler. Bu mahlukatları hiç sevmiyorum. Ve ayrıca bir de bıçakladığı kişileri falan anlatıp para istiyorlar. Bunlardan kurtulamıyorsun da kolay kolay. Buna bir çözüm bulunması gerek. Bıktık artık.

Nerede yaşıyorsun? Dağ başı falan herhalde.

Neyse sürekli aynı tiplerse git şikayet et. Eşkal verirsin. Farklı kişilere yapıyorlarsa da senin şikayet ettiğini çaktırma, yine yolunda git. Can güvenliğin yine yok, polis 2 gün sonra salar ama başka yapabileceğin bir şey de yok.

Şimdi sen de bıçak al, yan bakarsa çek önerileri gelmeden yazayım dedim. Her yerde olduğu gibi burada da garip kafalar var.

Durumu ilk önce okul müdürüne sonra ailene bildir. Okul müdürü gerekli prosüdürleri uygulayacaktır, Milli eğitime gidip şikayette bulun polisler ilgilenemez. Milli eğitimin demesiyle ekip tutulabilir o bölgeye.

Neyse sürekli aynı tiplerse git şikayet et. Eşkal verirsin. Farklı kişilere yapıyorlarsa da senin şikayet ettiğini çaktırma, yine yolunda git. Yine can güvenliğin yok, polis 2 gün sonra salar ama başka yapabileceğin bir şey de yok.

Şimdi sen de bıçak al, yan bakarsa çek önerileri gelmeden yazayım dedim. Her yerde olduğu gibi burada da garip kafalar var.
Polisler ilgilenmiyor başıma 2 yıl önce aynısı gelmişti, Geliyorlar biraz bakıyorlar gidiyorlar umursamıyorlar milli eğitimin sözü geçer bu konuda.

Hep karşıma çıkmıyorlar, çok nadiren . Ve bunu çok yaşadığım için değil toplumsal bir sorun gibi gördüğüm için bu konuyu açtım. Polislik bir şikayetim yok ben genellikle arkadaşlık kuruyorum sıkıntı yaşamamak için. Ve başka güzergahları iyi biliyorum 10 yıldır orada yaşıyorum.

Neyse sürekli aynı tiplerse git şikayet et. Eşkal verirsin. Farklı kişilere yapıyorlarsa da senin şikayet ettiğini çaktırma, yine yolunda git. Can güvenliğin yine yok, polis 2 gün sonra salar ama başka yapabileceğin bir şey de yok.

Aynı tipler değil zaten onlarla muhabbet ediyorum. Sonra iş "mevzu olduğunda arayabilirsin' e " dönüyor.
Konya doğanlar civarı ( biraz dış bölgeler). Bilenler vardır.
Ama zaten arkam var ve güvenli birçok yol biliyorum.

Son düzenleme:
Boyun eğersen dayağı yersin, ailene söyle yakınlarına söyle onlar bir çaresine bakar. Polise söyleme ailene söyle onların haberi olursa kafayı sana takarlar. Kendini koruyacak şekilde önlemini al, uzaktan geç güzergahı değiştir kimsenin kimseye faydası yok kendi kıçını koruyacaksın. Burada senin bahsettiğin kansızlar ile hayatında muhatap olmamış pis ortam görmemiş kişiler bizi Süleyman çakır kafası yaşıyoruz zannediyor ama bilmiyorlar ki böyle pisliğin içinde mecburen yaşıyorsan kendini korumak için kemerin altında sustalı olmadan gezilmeyeceğini (sana bıçak taşı demiyorum büyük ihtimalle küçük bir kardeşimizsin dahada kendine zarar verirsin karşıdakini kışkırtırsın aman sakın ben onu demiyorum sadece örnek verdim. Özet olarak geçmiş olsun kardeşim dediğim gibi ilk önce ailene konuşacaksın onlar bir çaresine bakar, eğer dediğin gibi çok kişilerse polise gidersen mahkeme falan uzar gider mecburen karşı karşıya geleceksin kafayı takarlar başına iş alırsın maalesef böyle. Sana tavsiyem bunların olduğu yeri biliyorsan polise ihbar et burada haraç kesiyorlar diye adını falan sakla söyleme devriye gelip baksın bir daha orada durmazlar, gelirlerse tekrar tekrar ara polis gelsin. Polisi aramaktan çekinme onun işi o gelmek istemiyorsa gitsin 1500 liraya 24 saat garsonluk yapsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bende Konya da yaşıyorum. Güvenli yolları kullanmayı tercih et değmez. Çoğu sadece tehditte kalıyor ama hiç belli olmaz. Ben bu konularda genelde blöf yaparım parayı kaptırdığımda falan telefon açıp polisi arıyormuş gibi yapardım 10 dakika sonra gelir kendi getirirdi parayı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı