Belediye başkanınızdan memnun musunuz?

Memnun musunuz?

  • Evet

  • Hayır

  • İdare eder


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Siyasi rekabet olmadığı sürece iş yapılmayacak. Bir siyasi partinin tekel olması o ülkede siyasi rekabetin olmadığını gösterir.

Bunun en büyük örneği samsun, AKP %60 ile alırken çok rahattı, %47'ye düştüler birkaç proje başlattılar hemen. Aynısı ilkadım için de geçerli. İyi parti %50 ile almış olmasına rağmen AKP hala yüksek oy aldığı için iş yapıyorlar. Muhalefet bir ülkede güçsüz ise iktidar tabii iş yapmaz.

2 parti rekabet içerisinde sadece, diğer partiler bu iki partinin peşinden gidiyorlar ve bu yüzden çok büyüyemiyorlar. Kaliteli partilerin olduğu bir rekabet ortamı oluşması lazım.
 
Edirnedeyim ve idare eder diyelim ama karaağaçtayım mahalle doğru düzgün internet altyapısı yok daha Türk Telekom 16Mbps altyapı anca geldi, yazın her yer böcek sivrisinek, nehri pis ama tam da nefret etmiyorum ama eğer şu CHP Belediyesi'nden daha iyi kim yönetcekse onu istiyorum yaşadım yerde CHP Belediyesi.

CHP Belediyesi var ya onlar mahfetiler vala.
 
Ankara'dayım, ABB'de Mansur Yavaş'tan gayet memnunum, projeleri ve yaptıklarını başarılı buluyorum, Yaşadığım yer olan Çankaya Belediyesi ise idare eder, genel anlamda kötü değil ancak yapı çalışmaları çok uzun sürüyor, bir yolu 1 ayda zor asfaltladılar. Ayrıca 8 yıldır bitirmeye çalıştıkları bi AKM binası var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı