Belediye sokak köpeklerini topluca alır mı?

Hocam zehir işi de sıkıntı. Köyde kediler tavuklar küçükbaşlar vesaire de var. Hele bir küçükbaş zehirlense bu sefer sahibine yük binecek. Susturucu falan olsa bizzat tüfekle çıkıp kendim vuracağım ama onun sesinden de köy inler. Av tüfeğine göre susturucu olsa sıkıntı yok da ondan elim kolum bağlı işte. Çoğu yerde aradım satmıyorlar.

Değişim için bir şeyler feda edilmelidir.
Hocam zaten gözümün önünde öldürdüğü yavru kediyi tutan köpek gördüğüm için açtım konuyu. Kafasına da sıktım. (12'lik tüfek mermisi ile) Terörist olan yerde sivil öldürülmez. Yani zaafım var kedilere. Bana sadece köpekleri indirebileceğim bir çözüm lazım. Ama aklıma birşey gelmiyor.

Niye köpekler can değil mi? Köpekleri öldürmek için zehir koyup kedilerin ölmemesini istemek te ayrı bir kafa. Sonuçta ikiside can .
Hocam okuma yazmanız varsa durumu anlarsınız. Çok fazla yığıldılar buraya sadece kediler değil tavuklar kuzular falan da sıkıntı. Yoksa cani değiliz. Köy nüfusundan fazla köpek mi olur bir yerde?

Hocam okuma yazmanız varsa durumu anlarsınız. Çok fazla yığıldılar buraya sadece kediler değil tavuklar kuzular falan da sıkıntı. Yoksa cani değiliz. Köy nüfusundan fazla köpek mi olur bir yerde?

Hocam bende köpeklerin fazla olmasına karşıyım hatta direk sokak hayvanı diye bir şey olmasına karşıyım. Siz kediler de var yazinca sanki kedilerin ne suçu var gibi anladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı