Cengizhan Boran
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar Murat bey, ben forumları kullanmayı pek bilmem size nasıl mesaj yazacağımı da bulamadığım için affınıza sığınarak buradan yardım istiyorum. Win 10 yaptım bilgisayarımı ve Nvidia'nın yeni driverları sürekli hata oluşturdu, en son driverları hiç kullanmama izin vermiyor. 2/3 kere yüklememe rağmen ondan sonra bilgisayarım kitlenmeye başladı. Nedenini bilmiyorum ve alalı 1 yıl oldu Monster abra a7.3.1, ben sadece 4 GB daha Ram eklemiştim.
12. ram bulunmakta buna rağmen bellek azaldı hatası alıyorum, Rainbow six'de oluyor bu hata ama hiç bir kasma dahi yok ama arada bilgisayarım kitleniyor. Bu hatayı bir kaç arkadaşta çözmüşsünüz araştırdığım kadarıyla ama ben maalesef yapamadım. Zahmet olmazsa bana yardımda bulunabilir misiniz?
12. ram bulunmakta buna rağmen bellek azaldı hatası alıyorum, Rainbow six'de oluyor bu hata ama hiç bir kasma dahi yok ama arada bilgisayarım kitleniyor. Bu hatayı bir kaç arkadaşta çözmüşsünüz araştırdığım kadarıyla ama ben maalesef yapamadım. Zahmet olmazsa bana yardımda bulunabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: