Bellek read olmadı hatası

• Konuyu başlatan ogztrk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 5.216
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sorun 3 sebepten dolayı olur diye düşünüyorum.
  • Ram' ler' de sorun olabilir, ram testi yaparsanız iyi olur.
  • Ram' ler birbiriyle uyumsuz olabilir, bundan dolayı' da ramler' de darboğaz oluşabiliyor.
  • Ram' ler aşırı ısınıyor veya tozlanmış olabilir.
Aklıma' da daha başka mantıklı sebep gelmiyor, evet bi ara banada olmustu ram değiştidim uzun süreden beri yok çok şükür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam da RAM'den olsa diyeceğim ki daha önce de olurdu. Bir kere bile olmadı. Formatı attım başladı. Her zaman kullandığım K-Lite Codec Pack kurdum. Her zaman kullandığım programları kurdum. Tema kullanmadım. Virüs ihtimali de uzak geliyor açıkçası.

Genelde o hatayı virüs, kodek çakışması, uyumsuz tema bunlardan oluşur.
Denetim masasında kullandığın programların resmini çek bakalım.
Format atalı çok olmadı o yüzden virüs olacağı sanmıyorum buyrun programlar:

Progrmalar.png

Bu sorun 3 sebepten dolayı olur diye düşünüyorum.
1: Ram' ler' de sorun olabilir, ram testi yaparsanız iyi olur.
2: Ram' ler birbiriyle uyumsuz olabilir, bundan dolayı' da ramler' de darboğaz oluşabiliyor.
3: Ram' ler aşırı ısınıyor veya tozlanmış olabilir.
Aklıma' da daha başka mantıklı sebep gelmiyor, evet bi ara banada olmustu ram değiştidim uzun süreden beri yok çok şükür.
Nasıl test edicem ?
Ramler uyumsuz olamaz çünkü hazır pc toplama değil.
Tozlu değil çıkarıp temizleyip takıyorum sıkça.

ASC, ABS, Avast (ikisi de), Auslogics, driver booster, İobit, Driver easy, gom player, Java 7.60, Java se 8.5, media caster, surfing protecttion, start is back(ikisi de) bunları kaldır.
Şimdi hacı asc sistemi temnizlemek iin kullanıyorum onla alakası var mıdır ki ?
Driver easy ise driver güncelleyici ? Ki gom player olmadan nasıl video izleyeceğim ?
Java olmadan nasıl uygulamalar çalışacak ?
Antivirüs kullanmayacak mıyım ?

ASC sistemi bozabiliyor. Driver Easy gibi programlar da iyi değil. JAVA olmadan da çalışır. Avast sorun çıkarıyor olabilir. Sen Murat Bey'in dediği gibi bunları bir kaldır. CCleaner, VLC, Panda Cloud kurarsın daha sonra onların yerine.

Ben hacı filan değilim, ismimle hitap edin.
Dediklerimi uygulayın ve sorgulamayın. Hangi programın ne yaptığını biliyorum, burada çözüm için uğraşıyoruz programların ne işe yaradığını öğrenmiyoruz.

CCleaner, VLC, Panda Cloud kurarsın onların yerine.
Şuanlık kurmayacak. Çözüm 1/2 gün içinde gerekleşirse o zaman öneri yapabiliriz.

Ben hacı filan değilim, ismimle hitap edin.
Dediklerimi uygulayın ve sorgulamayın. Hangi programın ne yaptığını biliyorum, burada çözüm için uğraşıyoruz programların ne işe yaradığını öğrenmiyoruz.

Şuanlık kurmayacak. Çözüm 1/2 gün içinde gerekleşirse o zaman öneri yapabiliriz.
Peki dediğin gibi yapıyorum Murat, 1,2 güne hata tekrarlar ise bildiririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı