Bellekler read olmadı hatası - avpui.exe

Makaleler
6
Daha fazla  
Bu soruyu Hakuk abi ve THE_MILLER'a mesaj olarak attım ve bana cevap verdiler.
Benim konu açmamamın nedeni Recep abinin ''mesaj atarsanız sadece siz öğrenirsiniz konu açarsanız herkes öğrenir'' demesiydi.

Bugün pcyi açtım sonra AMD grafik sürücüsünü silip yeniden başlattım ve pcde böyle bir yazı çıktı :

Bunun nedeni nedir ? THE_MILLER bana Kaspersky Internet Security 2104'den dolayı olduğnu söyledi,Haluk abi virüsten dolayı olduğunu sizin fikirleriniz nelerdir ?
Bu hata düzelir mi ? Kaspersky Internet Security 2014'ü silip Kaspersky Internet Security 2013 kursam sorun hala devam eder mi ?

Mıller ve Haluk beyin dedikleri doğru hata veren Kaspersky yanlız bu duruma yol açma nedeni İlk yüklendiğinde veya yüklenir iken bu hata ile karşılaştı isen Uyumsuzluktan, Eğer Yükledikten sonra bir virüs bulup sonra birşeyi açmaya kalktı iseniz ve sonrasında Kaspersky'ı açabiliyorsanız Kaspersky'ın gelişmiş özelliğinden kaynaklı. Virüsü sildikten sonra bu düzelir tabi 2. söylediğim geçerli ise.
Eğer 1. dediğim geçerli ise ve yüklendikten sonra ilk açılışta hatayı aldı isen silip daha yeni sürüm çıkmasını beklemen lazım. 2013 sürümü deneyebilirsin yanlız tavsiye etmem sorunlara yol açabilir güncelini beklemek daha doğru olur.

Kaspersky Internet Security 2013'e dönüyorum. Olmazsa kodu babam kullanır ben Norton veya başka bir anti-virüs kullanırım.

- - - Güncellendi - - -

Ne zaman geleceği belli değil. Bittiğini yükleyenler çıktıktan sonra anlarsın :)

- - - Güncellendi - - -

Norton da beta versionun da uyumluluk sorunu yok. Yanlız virüs konusunda(varsa) aynı sorun yaşanabilir.

Pc'ye daha yeni Windows 8 kurdum hemen nasıl virüs bulaşsın. Anti-virüs kurmadan önce Facebook ve Technopat'a girdim.

Pc'ye daha yeni Windows 8 kurdum hemen nasıl virüs bulaşsın. Anti-virüs kurmadan önce Facebook ve Technopat'a girdim.
Virüs her zaman bulaşabilir vakti olmaz :D Dediklerime daha yanıt vermedin ve olacaklar o yönde.

Virüs her zaman bulaşabilir vakti olmaz :D Dediklerime daha yanıt vermedin ve olacaklar o yönde.

Virüsten dolayıysa ne yapmam gerek ?

- - - Güncellendi - - -

Şuan hatırladım Kaspersky İnternet Security 2013 kuruluyken de bellek hatası vermişti.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı