Belli bir mesajı geçen üyelere profil mesajı yazma yetkisi verilsin

• Konuyu başlatan 246941
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 210
  • Görüntüleme 13.532
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben siz ve Bora Dere gibi kişiler için söyledim hocam, hak etmiştiniz.

Düşünceniz için gerçekten teşekkür ederim lakin bir başkası da isterse ne olacak? Şimdilik gereksiz bir adım olur diye düşünüyorum. Şu ortam bi' sakinleşsin onu da hallederler merak etmeyin.

Profil mesajı yazmanın rahatlığı:
1614887893381.png

Konu dışı soru sorabilmek...
1614887932800.png

Konu dışında oluşan arkadaşlıklar...
1614887991790.png

Bazı yenilikler gerekiyor. Tamam teknolojiniz güzel. Ama yetmiyor. Burası sosyalleşme forumu. Cevap bulunsun, ziyaretçi tıklasın reklam gösterilsin kısır döngüsünden çıkılması gerekli.

Düşünceniz için gerçekten teşekkür ederim lakin bir başkası da isterse ne olacak? Şimdilik gereksiz bir adım olur diye düşünüyorum. Şu ortam bi' sakinleşsin onu da hallederler merak etmeyin.

Sanmıyorum, unutulur gider.

• Beğen
İfadeler: RPM
Belirtmiştim yukarıda.

Neden çirkin dursun ki? Bak, ne güzel kategori kategori sıralamışım. Ve direkt link de vermemişim. Cümlelere link eklemişim ki preview olup alan kaplamasın.

Azıcık özen ve uğraş ile güzel durmayacak hiçbir şey yok. En başa dönüyoruz, forumu olduğu gibi kullanmayı öğrenmelisiniz.

Ben bunu ilk @SypeR'dan gördüm ve uyguladım, seneler önce.

Böyle bir şey güzel olabilir. Fakat bunun filtresinin mesaj sayısı olmaması gerektiği kanaatindeyim. Eskiyi deşmek gibi olmasın ama katkıda bulunan gibi yönetim tarafından uygun görülen kişilere verilen bir şey olabilir.

Verilecek ek yetki de profil mesajı gibi değil de, daha yapıcı bir şey olmalı. Yazılım ekleyebilmek buna güzel bir örnek aslında. Fakat mesaj sayısı kesinlikle kıstas alınmamalı, zira burada yeterince vakit geçirmiş birisi mesaj sayısının bilgiyle her zaman doğru orantıda olmadığını kavrayabilecektir.

Keza birisinin diğerinden daha üstün olup olmadığı, onu yargılama yetkisine sahip olup olmadığı mesaj sayısına göre belirlenemez. 4000 mesajı olan birisi, 17.000 mesajı olan birisinden daha uygun olabilir bu özellik için.
Makale düzenleyebilme yetkisi en çok istediğim şeylerden biri.

Yahu, en azından bir haftalık deneme süreci olsun. Siz bile en son 6-7 önce olmuş şeylerden konuşuyorsunuz. O kadar eskide kalmış ki dediğiniz olaylar.

Ha gerçekten çok sıkıntı, çok kavga oldu. Tekrar kapatın bir daha açmayın. Demek ki insanlar hazır değil bu tür şeylere.

Ama böyle ne desek olmaz, ne desek gereksiz, ne desek konu açın. Olmuyor ki. Galeri diye bir özellik var. Bildiğiniz yosun tutmuş. Öyle bir özellik kullanmak için var ama hiçbir zaman kullanılmasına izin verilmemiş.

Bir şeyi denemek bu kadar zor olmamalı. Kıskanç insanlar yüzünden yenilik yapılmayacaksa bu böyle gider.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı