Bu özellik yönetimin eline mi yapışacak? Projesini sergilemek isteyen var, sergilemek istemeyen. Mesela bu özellik gelse, sizin gibi kullanmak istemeyenler de kapatırsa iki tarafında gönlü olmuş olmaz mi? En fazla deneme amaçlı birkaç gün açılır, aşırı yük binerse tekrar kapatılır.Profil mesajı bir zamanlar keşke olsa desem de daha sonra "Neden buraya bunları atayım ki?" sorusunu sorduğum zaman ne kadar gereksiz olduğunu anlaşılıyor.
Dostum 2019 Ocak'ta katıldıysan nasıl bu kadar eskiyi biliyorsun?Zamanında dediğiniz, M.Ö. 5000 yılı. AMD evleri ısırıyordu. Forum daha vBulletin'den XenForo'ya yeni geçmişti...
Onu hiç düşünmedim ama o kadar rahatsız etmezler.
Zamanında vardı.
Kaldırılırken biriniz çıkıp ses etmediniz.
Tepki gösterenleri sırf moderasyona ve yönetime yaranmak için rezil rüsva ettiniz. İnsanlara demediğinizi bırakmadınız. Yargıladınız boş yaftalarla.
4-5 aydır üyelerin dedikleri yapıldı, forumun ne hale geldiği ortada. O yüzden bir şeyde de fikir belirtmeyin zira gereksiz yere gereksiz şeyler yaşanıyor.
Bunları bilmek için eski üye olmana gerek yok.Dostum 2019 Ocak'ta katıldıysan nasıl bu kadar eskiyi biliyorsun?
Ederler, forumda sabırsız bir kitle var. Hiç araştırma yapmadan direkt Sosyal'e konu açıp cevap alamayınca da aynı konuyu bir defa açıp cevap alamayanlar bu durumu çok suistimal eder. Bence DM olarak gelse bile kısıtlama olmalı. Mesela gün içinde en fazla 50 DM.Onu hiç düşünmedim ama o kadar rahatsız etmezler.
Geçenlerde eski hesabımın ban yediğini söylemem yeterli sanırım. Hesap 2015-2016 yıllarına aitti ve o zaman bile yoktu bu özellikler.Dostum 2019 Ocak'ta katıldıysan nasıl bu kadar eskiyi biliyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.