Belli bir mesajı geçen üyelere profil mesajı yazma yetkisi verilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 kez Sdn'ye bakmıştım aslında. Ama o dediğiniz şeyi imza zaten üstleniyor. Hem profil mesajını suistimal edecek 1 ton üye tanıyorum.

Hmm, imzaya kendim hakkında, sevdiğim şey hakkında 10-15 satırı nasıl sığdıracağım acaba?
O 1 ton üyenin suistimalinde profil mesajı yasaklanacak, böylece nesli de kesilmiş olur. İmza da, yer de, hatta mesaj da suistimal edilebilir. Toplum olan yerde suistimalcılar da vardır. Bu her zaman vardır.
 
Bugünün sazanını da avladık. Yemi koyup ve oltayı çekmem yeterli oldu.
Moderatörler konuyu yakında kilitler. Konu sahibi önerisini sundu ve yeterince duyurdu sanırım. Üşenmezsen konuyu baştan sona oku kilitlenince. Attığın friendly fire'a bak ve gül sonra 🤣
 
O zaman 6 saatte bir mesaj yazalım. Amacı dışında kullanan da 1 ay ban yesin. Her şeye bu bahane her şeye bu bahane.

Bahane demeyelim. Bu konu hakkında açılan kaçıncı başlık saymadım. Yenilik tabii ki olsun. Ama sonu kilit olan konulardan hiç hayır gelmedi şu ana dek. Yani gelse de ben kullanamayacağım, özellik sizin işinize yarayacak sadece.

Hmm, imzaya kendim hakkında, sevdiğim şey hakkında 10-15 satırı nasıl sığdıracağım acaba?

Konularını içeren tek bir konu açıp imzana o konuyu koyabilirsin.
 
  • Beğen
İfadeler: RPM
Hadi 400 üye şartları karşılamış olsun. 200'ü bu özelliği kullanmış olsun. Günde 300-400 mesaj yazılsın. Bunun 20'si kötüye kullanım olsun. 20 rapora bakmak mı yönetimin belini bükecek? Öyleyse ciddi bir sorun var demek.

Herkes neden benim üstümden yürüyor konuya anlamıyorum. Herkesin kullanabilmesini istiyorum uzun zamandır kapalı olan bir özelliğin. Senin çok mesajın var kendin için istiyorsun diyorlar. :(

Zaten sadece ben atabilsem zevkli olmaz ki...
 
Mesaj ya da konu yoluyla aktarılamayıp, profil mesajı yoluyla aktarılabilecek bir şey yok.

Moderatörken açıktı ve itiraf etmeliyim ki, sırf paylaşmış olmak için birkaç mesaj atmıştım, şu an mesaj sistemi yöneticiler dışında herkese kapalı. Ben de kendiminkileri gereksiz olduğu için gizledim.

Her ne kadar bu tartışmalardan itina ile uzak durmaya çalışsam da, geçmiş tecrübeler nedeniyle insanın mesaj yazası geliyor.

Forumu olduğu gibi kullanmayı öğrenmeli, buranın "her şeyinizi paylaşın" platformu olmadığını kavramalısınız.
 
Eki Görüntüle 906931
Fazla bir sayı değil mi bu? Hangi birini kontrol etsinler?
Bu kadar kişinin mesajlarını, konularını, bloglarını, raporlarını kontrol ediyorlar profil mesajları kontrol edilmeyecek bir şey değil.

Gelmesi güzel olur, kötüye kullananlar için raporlama sistemi ve denetim geçerli zaten. Tek takıldığım nokta yüksek mesaj sayılı kişilerin bunu kullanıp, diğer kişilerin yabana atılması. Bunu diyen kişinin de yüksek mesaj sayısına sahip olması pek şaşırtmadı açıkçası.

Böyle bir konu açıp herkesin desteğini isteyip özelliğin sadece mesaj sayısı yüksek kişilere verilmesini önermek komik.
 
Herkes neden benim üstümden yürüyor konuya anlamıyorum. Herkesin kullanabilmesini istiyorum uzun zamandır kapalı olan bir özelliğin. Senin çok mesajın var kendin için istiyorsun diyorlar. :(
Gülelim diye söyledim. Şahsi bir derdim yok sizinle. :D

-DM yasak.
-Profil mesajı yasak.
-Konu sahibine soru sormak yasak.
-Gereksiz mesajdan dolayı mesaj yazamaz hale geldim. Sürekli ban yiyorum.

Yazım kurallarına sözüm yok. Haklılar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı