Belli bir mesajı geçen üyelere profil mesajı yazma yetkisi verilsin

• Konuyu başlatan 246941
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 210
  • Görüntüleme 13.605
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse, bir platformu olduğu gibi kullanmak bu kadar zor olmamalı, en azından eskinden insanlar bunu anlayışla karşılıyordu.
Düşünmüyoruz diyip konu uzatılmadan kapatılıyordu. Hak vermiyorum değil.

Hayır yani, beğenileri kaldırırken 1 hafta demediniz. Bu özelliği de 1 hafta falan açsanız, bir damar yoklasanız, forum mu çöker?
Bu konuyla beğeni sayısının kaldırılmasının en ufak alakası yok. Kötüye kullanıldığı için kaldırılan bir özellik ile henüz gelmemiş bir özelliği nasıl bağdaştırdın anlayamadım. Gelirse olacaklar belli, konunun hali ortada zaten.

Daha gelmeden bu kadar tartışma ve kaos ortamına sebep olan bir özellik için kesin kararlar alınmalı, geçici değil. Bir haftalığına açılmasının açılmamasıyla pek bir farkı olmayacak zaten.

Burası bir forum, deneme tahtası değil.

Bence belirli bir mesaj sayısını geçen üyelerde değil, belli bir rütbeyi geçmiş üyeler kullanabilsin. Böylece rütbe sistemi de bir işe yaramış olur.

Düşünmüyoruz deyip konu uzatılmadan kapatılıyordu. Hak vermiyorum değil.

Şimdi kapatılmıyor çünkü arka planda sistem değişti. Bunun dışında, evet gerçekten de eskinden insanlar sadece işine bakıyordu.

Ki ben olsam bu konuyu bu kadar uzatmazdım. DM konusu gibi senelerdir tartışılan ve cevabı sabit bir durum.

Kimse her denileni yapmak zorunda değil bir kere, bu hakkı kendinizde görmemeniz lazım.

O özelliğin orada olması, kullanılması gerekliliği anlamına gelmiyor. Her özelliği getirmek zorunda da değiller.

Nedir bu aşırı haklılık sizdeki?

Özellik de özellik, özellik de özellik... Neden hep aynı kişilerin ağzından çıkıyor, aynı laflar?

Neyse, bir platformu olduğu gibi kullanmak bu kadar zor olmamalı, en azından eskinden insanlar bunu anlayışla karşılıyordu. Şimdi ise garip istekler ile gündemi meşgul etmeyin bence.
Aşırı haklılık falan değil. Gereksiz olup olmadığını nasıl söylüyorsunuz ben onu anlamıyorum. Son 5-6 yıl içinde yetkililer harici üyeler için hiç aktif oldu mu bu özellik?

Mesajınızda açık açık yeniliklere kapalı olduğunuzu belirtiyorsunuz. Yeni şeyler denemek belki iyi olur.

Ancak sizin dediğiniz şey sadece gerek yok.

Ne olur bir kere denense? Forum mu batar? Üyelikler mi silinir?

Hay ağzına sağlık Akil hocam vallahi çok haklısınız. İnsanları küçük düşürme amaçlı o kadar çok saldırıda bulunuldu ki anlatamam... Gerçekten mükemmel yazmışsınız. 👌
Kimse kusura bakmasın. Haklısın.

Ama insanların türlü türlü yorumlarını görünce, 360 derece dönüşleri, 180 derece eğilmeleri görünce sabrım taşıyor o yüzden yazdım.

Bu forumda bir yönetim var. Bir idare var ve BURASI BİR ÖZEL KURULUŞ. Üyelerin her isteği yapılınca neler oldu görüyoruz. En çok da forum zarar gördü bu dönemde. Bunun herkes farkında.

Abuk subuk işlerle uğraştılar. Ona buna burunlarını soktular. İstedikleri, çabaladıkları şeyler elden gidince de böyle mesajlar yazmaya başladılar.

Buyurun arkadaşlar. Bu gidişatı siz istediniz. Üyenin karar aldığı forum böyle oluyor işte.

Kimse her denileni yapmak zorunda değil bir kere, bu hakkı kendinizde görmemeniz lazım.

O özelliğin orada olması, kullanılması gerekliliği anlamına gelmiyor. Her özelliği getirmek zorunda da değiller.

Nedir bu aşırı haklılık sizdeki?
Biz de öneri sunduk zaten. Köleler, ekleyin özelliği demedik, diyemeyiz.
Neden hep aynı kişilerin ağzından çıkıyor, aynı laflar?
Özelden gazlıyoruz, Misaki konu aç diye ondandır. Ne garip düşünen insanlar var, hay Allah'ım.
Garip istekler ile gündemi meşgul etmeyin bence.
Garip dediğiniz özellik Xenforo'da mevcut. Komik.

Zamanında moderasyonda yer almış üyeler neden bu kadar sert tepki gösterdi? Profil mesajları eklensin diye birisi sizi tehdit etti de ben mi görmedim? Forum için bir öneride bulunulmuş, elbette yapmak zorunda değilsiniz. Eklenirse eklenir, eklenmezse eklenmez. Bu zamana kadar kim bir özellik eklenmedi diye isyan falan çıkarttı?

Artık tüm yöneticiler görmüştür bu özelliği. Boşuna uzatmanın gereği yok. Ya getireceğiz deyin ya da konuyu kilitleyin. Çok zor bir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı