Ben Ahlak Bekçisiyim

Donanımhaber e baktımda, bu konuda şu çomara hak veren ne çok insan varmış.
Gerci donanımhaber çöp benim için, her çeşit insan var. Dışarıda selam vermeyeceğin tipler, donanım uzmanı kesilmişler.

Bir baltaya sap olamamış, vasıfsız, egitim seviyesi düşük insanların kaynadığı bir topluluk.

Metrobüste 'öpüşme' tartışması: Ben ahlak bekçisiyim » Sayfa 1 - 12

Son düzenleme:
Ya bence tartışmanen başından beri gereksiz. Ahlak bekçisi(!) karışmamalıydı ama o gençler de yapmamalıydı. Doğru demişsin, onlardan o adama ne ancak o arkadaşlar da Anadolu insanının bu tür şeylerin açıkta yapılmasına tepki verdiğini bilmeli ve ona göre hareket etmeliydi. Sonuçta yasak değil bir şey değil, ancak özel hayatın biraz içerisine giren ve toplumun bir kesimi tarafından açıkta yapılması tasvip edilmeyen bir hareket. En başta dediğim gibi tartışma gereksiz ve adam haksız ama bence halk içinde yapılması da yanlış. Ben de geçen denk geldim çocuk parkında ve 6 yaşındaki kardeşim o sırada yanımdaydı ve bunu yapanlar da benden küçüklerdi. İki sefer uyardım onları, buna rağmen devam edince çocuğa tekmeyi bastım ve pişman da değilim. Herkes bu tür şeyleri elbet yapacak ama bunu gidip de 6 yaşındaki çocuğun önünde uyarıya rağmen yapmak açıkça şerefsizlik oluyor. O yaştaki çocuğun gördüğü her hareket karakterine ve ahlakına yansıyacak çünkü. Yani ben de hiç yapmadım değil, ama uluorta yapmadım.

Oradan uzaklaşmayı deneseydin. İnsanoglu neden kendinden ufak gördüğü kişiye boyu yetebiliyor sadece.
Kendi dengi ayarında biri gördüğünde temkinli olur, yemez çünkü.

Anca gücün kendinden ufaklara yeter zaten.
Merak etme, büyüklere de yetiyor gücüm gerektiğinde, sadece gerek kalmıyor. Çünkü benden büyük olup da denk geldiğim pek yok, olanlar da rica edince tamam kardeşim kusura bakma diyip bırakıyorlar. İki sefer uyarıya rağmen bana s***** git yoksa a**** tükürürüm diye karşılık vermiyorlar.

Sen nerede yaşıyorsun ya, kendini diğer insanlardan farklı görüp. Superman mi zannediyorsun. Lise 3 ögrencisiymişsin bak daha. Bende senin yaşlarındayken dünyayı benim etrafımda dönüyor zannederdim.
Ciddiye almak istemiyorum seni.

Ahlak kuralları başkadır tabi. Yazılı olmayan kurallardır. Hak veririm tabi. Ancak senin kardeşinin yaşı gereği ve oranın bir çocuk parkı olması yüzünden uygun olmaz tabiki. Gereksiz ve salak insan çok ortada. Artık insanlar uyarılmaya bile tahammül edemiyor artık. Senin de kavgaya girmen doğru olmamış bence. Uzaklaşabilirdin oradan mesela. Bunu geri basmak veya kaçmak olarak görme bence. Ben iddia ediyorum o metrobüste öyle ahlaksızca bir öpmek değildir o. Bazı densizlerin abartması ile büyüyor bazı olaylar. Bugün ülkemizde biliyorsun dört yol ağzından yol verme kavgası yüzünden insanlar ölüyor. Bu kadar basit olmamalı bazı şeyler.

Sen dua etki, normal birine denk gelmişsin.
Cins Birine denk gelirdin, cocuk sana bir takardı, bunun arkadaşlarıda olurdu seni bir köşede sıkıştırıp artık naparlardı bilmiyorum.
O yaptığın hareketi bağcılarda yapamazsın mesela.

15 sene çeşitli varoş semtlerde oturdum, buralardan kurtuldum, beylikdüzünde oturuyorum. Burda bile bıçak taşıyorlar. O 10 15 kişilik arkadaş gruplarıyla sokak kaldırımlarında oturan tipler yok gerçi.

Sana kalmış, ben seni almayacağım çünkü yaşımla yargılanmam tahammül edeceğim son hareket. Unutma, olgunluk yaşla olmaz. Bu konudaki son mesajım bu. Ben fikrimi bir şeye dayanarak belirttim ve hemen saniyesinde sen bana sen süpermen misin diye yersiz yere çıkışıyorsun.

Bence de.

Biz özgürüz bize kimse karışamaz diye bir durum hiç bir yerde olamaz zaten. Toplumun gerektirdiği bazı düzen kuralları vardır mutlaka. Ama bazılarının istediği kuralları dayatmakta olmaz. Sevgilisini öpüyorsa öpebilir. Sevişsinler demiyorum zaten. Ama böyle bir şeyin olabileceğini düşünüp yapmayabilirlerdi de. orası doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…