Ben Ahlak Bekçisiyim

Gülüyorum böylelerine. Ya taciz falan olsa tamam da öyle bir olay da yok. İlk o "Ben ahlak bekçisiyim.," diyenden korkmalısın.
Adama bak ya...

Anasını öpüyorlar orda sanki, sökük. Benim bu olayda daha çok dikkatimi çeken herif oradaki hanımefendiye, oturma organına bir şey sokuyorlarmış gibi bağırıyor. Birisi de çıkıp "bilader hayırdır ne böğüyon?" demiyor. Büyük konuşmayayım ama bu herif ortamda böyle salakça bir nedenden böyle böğürse, o "ahlak bekçisiyim" ağzını küçük dili kopana kadar silkerim.

Anasını öpüyorlar orda sanki, sökük. Benim bu olayda daha çok dikkatimi çeken herif oradaki hanımefendiye, oturma organına bir şey sokuyorlarmış gibi bağırıyor. Birisi de çıkıp "bilader hayırdır ne böğüyon?" demiyor. Büyük konuşmayayım ama bu herif ortamda böyle salakça bir nedenden böyle böğürse, o "ahlak bekçisiyim" ağzını küçük dili kopana kadar silkerim.
Sonuna kadar haklısınız fakat hakaret içeren yerleri silin. Yani banlanırsınız falan o yüzden diyorum. Yoksa haklısınız...

Fazla söze gerek yok. Evet, kesinlikle doğru yoldayız, İslam'a gidiyoruz...
ddasdas.PNG

Birkaç gün önce bir olay oldu. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü'nün aracını bir polis çevirdi ve ceza yazdı. O adam da, hemen birilerini arayarak o polisi görevden attırmaya çalışmış. Şuan polis açığa alınmış durumda. Kısacası kendisine makamından dolayı adaletsiz bir kayırma beklemiş.

Ben bu şahsın Twitter'ına girdim. Baktım ki, hemen bir ayet paylaşmış, olduğunu gördüm. Üstelik inandığı dinin kitabı ayrımcılığı tamamen yasaklamış ve yaratıcının adaletli davrananları sevdiğini belirtmiş olduğu halde. Kimseden en ufak bir tepki yok.

Bu ülke maalesef samimiyetsiz insanların yaşadığı bir kötülük toplumu.. Neyin ahlak neyin ahlaksızlık, neyin din neyin din olmadığını sorgulayalım.

Şimdi hep birlikte düşünelim. Bu ahlaksız, adaletsiz adama halktan biri gidip karşı çıktı mı? Hayır.
Herhangi birisi bu adama adaletsizlik yapıyorsun, kul hakkı yiyorsun dedi mi? Hayır.
Herhangi birisi bu adama sen neyine dayanarak bir başkasının hayatını mahvediyorsun dedi mi? Hayır.
Peki bu adamın aradığı adam için bir şey yapıldı mı? Hayır.
Devlet ya da halktan birisi tepki gösterdi mi? Hayır.

Ancak metro gibi bir alanda iki sevgili birbiri ile biraz yakınlaşınca ahlaksızlık oldu, öyle mi?
Hırsızlara, katillere, sapkın din adamlarına gelince aklınıza gelmeyen ahlak yeni mi aklınıza geldi?

Bu adam ahlak bekçisi olamaz, çünkü bizzat kendisinin ahlaktan nasibi yok. Ahlaksızlığın bekçilerinin, özgürlüğümüzü kısıtlamalarına izin vermeyelim.

Türkiye bir kötülük toplumu, kesinlikle bir kötülük toplumu.. İyi insanları tenzih ederim.

''Ahlak bekçisiyim.'' demiş. Kime göre, neye göre? Senin aklında canlandırdığın şey uygunsuz olmasa, zaten bu gibi olaylara tanıklık edince müdahale etme gereği duymazsın arkadaşım. Bu durumda asıl ahlaksızlar, ahlak bekçisiyim diye geçinen karakter yoksunu insanlar oluyor. Genel olarak İslam ülkelerinin durumu bu. Çünkü din, yanlış kullanıldığı takdirde çok tehlikeli bir silah haline geliyor. Düzgün bir eğitim ve caydırıcı bir hukuk sistemiyle böyle kişiliklerin oluşmasına engel olunabilir aslında.

Tamam laik bir ülkeyiz de. Bu tür şeyler bizim ahlak yapımıza ters. Evde ne yapıyorsan yap mesela ama metrobüs bunun yeri olmamalı.

Evde ne yapıyorsan yap mesela ama metrobüs bunun yeri olmamalı.

Bence evde de yapilmamali böyle seyler, sonra bagimlisi oluyoruz. :)
Genc sen ne diyorsun ya? Öpüsmek alti üstü sevgi ve ask belirtisi. Bunun ahlaksiz olan tarafi nerede Allahini seversen. Bugün öpüsmeyi ahlaksiz bulan yarin sarilmayi ahlaksiz bulur.

Degistirmenizi öneririm bu düsünce tarzinizi.

Sevgiler :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı