Toplu alanlarda, bu kadar dip dibe ortamlarda dudaktan da olsa ufak bir dokunuş kimseyi rahatsız etmez. Yinede toplum kurallarımız gereği fazla yakınlaşmamak en doğrusu. Olan var olmayan var, kıskanırlar demişler
Çekemeyen falan çok olur, ondan söylüyorum.
Konunun başını sonunu tam anlayamadım ancak;
Bu tarz insanların amacı uyarmak - faydalı olmak değil. Bu tip insanlar "Azarlamak" niyetiyle işe koyulur.
Yaptıkları uyarı hiçbir işe yaramaz, durumu daha da berbat ederler.
Taksim'de yılbaşı fetva dağıtan cübbelileri bilirsiniz. Kendilerince iyi bir amaca hitap etmek için çıkmış olabilirler ancak kuş beyinliler. O gece oraya gelmiş insan senin dağıttığın kağıt ile eğlenceyi bırakıp evine döner mi sence? Adam zaten bunun kararını verip gelmiş Taksim'e
Sen uyarınca ne fark ediyor?
İnsan gibi uyarmadığın için adam sana daha da çok bileniyor, kendinden nefret ettiriyorsun,
savunduğun düşünceye yararın değil zararın dokunuyor.
Zaten o ahlak bekçisi vatandaş "Gücünü yetirebileceğini düşündüğü" için "Ezik gördüğü için" bekçiliğe soyunmuş. 185 boyunda, yapılı fiziğe sahip 32 yaşlarında birisi olsaydı da görseydim sesini çıkarabiliyor mu?
Öpüşme olayı gerçekten abartılmış olsa, nazikçe - iyi niyetle uyarıldığı halde karşı gelse "Uyarana" hak verirdim.