Ben buradan atlarım - Show TV

  • Konuyu başlatan İbrahim TAPU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2B
İ

İbrahim TAPU

Ziyaretçi
Ben buradan atlarım, isimli programı izleyen var mı? Show TV’ de yayınlanan. Bu ara birçok programa katılan yarışmacılarını görüyorum. Böyle çok kaliteli bir yarışmaymış gibi anlata anlata bitiremiyorlar. Hiç izlemedim birkaç defa tanıtımlarını izledim izleme gibi bir düşüncem olmadı. Siz izlediniz mi? Bana kalitesiz bir program gibi geliyor.
 
Gereksiz bir yarışma ne heyecan ne bir komik spiker hiç biri yok. Wipeout izle en azından gülersin.

Ya tamam Wipeout iyi hoş falan ama oraya da koymuşlar suratsız Asuman Krause surat peş para etmez anca vücut gösterisi yaptırıp reyting almaya çalışıyorlar. Giydiriyorlar miniyi falan açıyor orasını burasını tamam iş bitti gelsin reytingler. Yani hatun güzel olsa ona yanmayacağım ;) Ben buradan atlarım ise pek tadı tuzu yok. Genelde durağan geçen bir yarışma. Sırası gelen çıkıyor atlayacağı metreye bekliyor orada biraz sonra atla, puan al bitti bu kadar. :)
 
Bu surat ise;

13472_1.jpg


Peki bu nedir acaba?? ;)


adriana-lima-face.jpg


Adriana-Lima-Face-Close-Up.jpg
 
Çok çocuksu buluyorum ben. Yani küçükken böyle şeylerin hayali kurulurdu hani, en ufak bir şeyin bile en güzelini yapınca bi havaya girerdi insan. Ancak onu yapınca ne bir geliri olurdu, ne de bir gideri. Bunların ki de o. Buradan atlar mısın ? Atlarım lan! Atlayamazsın! Atlarm! Atl... aa atladı. Alkış alkış alkış, sen sudan böyle kaslı vücudu göstere göstere çıkıyosun. Sular yavaş çekimde düşüyor derken, 30 saniye sonra hop havlunun içinde 5 yaşındaki banyodan çıkmış çocukların evde donsuz havluyla gezmeleri gibi dolanıyorsun stüdyoda. Sonuç ne ? (Resim için şimdiden özür. :) )

q6Ap1Kx.jpg
 
Abi nasıl bir kafayla yazmışlar ya. Yazan adam yönetim kuruluna ne demiş acaba. '' Böyle bi program var abiii, ünlüleri koyucaz, bunlar boyna atlayacak.'' Artislik yapmaya çalışırken diğerleride bunlara giydirecek ya da yalanacak''...
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı