Ben kötü bir abi miyim?

Hayır kötü bir abi değilsin kardeşinin kötü bir hareketine karşı onu uyarmak için sert kullanmak istedin ama ona gerçekten zarar vermek istemezdin. Annenin bu olay için dediklerine de kafayı takma (Annenin dediklerini tamamen yok sayıp kulak asma demiyorum.) Normal bir süreçten geçtiğinin farkına var ve bir dahaki sefere nereye güç uygulayacağını tart ve öyle saldır.

Hocam normalde bana sürekli laf atarlar işte arada çok nadir iyi geçiniriz normalde çok gerginiz zaten.Dedigim gibi kapıda argo ve el hareketi ardından bende yanlarına gidip babama söyleyeceğim dedim senin bilgisayarını telefonunu alacaklar dedim sonra odama gittim 1 dk sonra kapıdan içeri koç başı gibi girdi iman tahtama kafasını eğerek geliyordu koşarak eğer ben hamle yapmasaydım zaten bende kesin bir sorun olurdu çünki arkam cam ve camın mermerinin çıkıntısı var

Kardeşle şakalaşırken böyle kazalar olabilir ailenin böyle tepki vermesi normal kötü biri değilsin bende böyleyim arada kazalar olabilir dünyanın azarını işittim.

Hocam az bile yapmışsınız böyle kardeşlere 2-3 dayak atmak gerek ara sıra yoksa çok şımarık oluyorlar.

Çok iyi birisiniz hocam ebeveynlerinizden kaynaklı 1 zayıf için bir öğrenci aşağılanmamalı kesinlikle sanırım aynı yaştayız kesinlikle suç sizde değil kardeşinizin ağzındaki plakanın zarar göreceğini düşünmeniz çok zordu suç kardeşinizde siz çalışırken sizi kışkırtmış annenizin ağlaması da çok affedersiniz biraz abartı olmuş kesinlikle kendinizde suç düşünmeyin tamamen ebeveynlerinizle alakalı kardeşiniz ağladı diye anneniz ağlayarak sizi suçlamamalı.

Hocam benim de 2 kardeşim var biriyle 12 biriyle 15 yaş var dediğin şeyler yaşanıyor çok normal benimkilerde aşırı haddsiz umursamaz saygısız arada bende tekme tokat dövüyorum ama şiddet tabii iyi değil bazen pişmanlık duyuyorum ama genelde hakettikleri için çok umursamıyorum bir nebze bu şiddetler can yakmalar onlara ders oluyor tecrübe edinebiliyorlar tabii iyi bir şey değil savunmuyorum ama lazım olabiliyor. Annenin yaklaşımı bence yanlış olmuş benimkilerde ben bu tarz şeyler yaptığımda kızdı bana uyardı ama bu şekilde gurur kırıcı değil genel tecrübelerimden aldığım tek bir ders var bir küfür var söyliyemiyorum burada ama (sildir et) en iyisi çünkü yapacak çok birçey yok kardeşlerle ve bu Türkiye'de ki aile düzeniyle.

Hiç moralini bozma kardeşim yola devam.

Yok hocam basit bir plaka değil diş teli gibi bir şey ama tüm dişlerini sarıyor ve plastik şeffaf dişleri içinde kalıyor zaten baktık yapıştırıcısi çıkmış ve dişini çok acitmis ayrıca vidalar falanda var ondan korkmuştum

Benimle görüşlerini paylaşan bütün hocalarıma teşekkür ediyorum meseleyi halletik allhatna damakta bir sorun yokmuş sadece plak in yapıştıricisi çıkmış ve aile ile olan sorununda çözdüm gibi görünüyor geçti gitti ama gerçekten bugün çok değişik oldum. Tekrardan benim derdimi okuyup cevap yazan bütün hocalarıma teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…