Ben Ne Bahtsız Bir Adamım...

Gerçekten adına çok üzüldüm. Çok emek harcarsın birşeylere sahip olursun ama onu kaybedersin. Maddi olur manevi olur. En azından seninki manevi değil. Çalışıp yeniden kazanırsın.

Sıkma canını, kpssye de gir atanmaya bak madem lisans mezunusun. Herşey yoluna girer elbet.
 
Benimde okulda telefonumu çalmışlardı. Rehberlik öğretmeni 2-3 defa tüm sınıfları gezdi baskı yaptı. Çalan kişi telefonu getirdi. :ajan: Geçmiş olsun bilirim o duyguyu.
 
Geçmiş olsun kardeşim giden gidiyor bir kere umarım bulunur. Bu hırsızları sallandıracaksın arkadaş gerçi kanun da kanun değil ki. Benimde başıma geldi böyle bir şey. Maddi imkanlardan dolayı evkurdan bir laptop almıştım taksitleride uygundu o zamanın parasıyla 1.600 tl idi. İnternet başvurusu yaptım hevesle modemin gelmesini bekliyordum bende o esnada biraz kullanmaya çalışıyordum çünkü ilk defa bir bilgisayarım olmuştu. Bir haftam böyle geçti ve bir haftanın sonunda bir gün işten geç saatte eve geldim saat 02:30 civarıydı ve bizimkiler dışarda oturuyordu.Onlarda akşam misafirliğe gitmişler geldiklerinde ev talan edilmiş vaziyette bulmuşlar ve benim pc de uçmuş :( Tabi polis gelmiş parmak izi almış falan filan işte bulursak haber veririz demişler. Ertesi gün modemim gelmişti ama pc gitmişti bir kere. Bir gün bir hırsızla bu şekilde karşılaşmayı çok istiyorum sonucu ne olursa olsun kafasını gövdesinden ayırmaya yemin ettim. İnsan gibi namuslarıyla çalışmayı, helal lokma kazanmayı bilmeyen bu tip insanlardan nefret ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı