AlkBone
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ5-4210U (4 CPUs) 2.4GHz
RAM 12GB
İntel HD Graphics Family 112MB
NVIDIA GeForce 840M 4GB
1TB HDD
DirectX 12
Dostlar haliyle LGS aciklandi aşağı yukarı hangi okullara gideceğimiz belli oldu benim beklediğimden biraz kotu geçti ve ailem ile bu konu hakkında konuştuk biraz bana onların neler yaşadığını tekrardan anlattılar ve benim geleceğimin ne kadar kotu olabileceğini de tartıştık ama ne yapmam gerektiğini söylemediler. Peki dostlar size soruyorum ben ne yapmalıyım? Orta halli bir okulda okuyacağım benim o okulda parlamam için bu yaz tatilinde ne yapmalıyım? Kişisel gelişimimi hem arttırmalıyım hem de hobim olan arabalarla ilgili bir iş sahibi olup herkesi susturmaliyim. Ciddi olursanız sevinirim. Saygılarımla.
Derslerimi söylemek gerekirse takdir aldım ve matematik dışında derslerim iyi ancak LGS de yapamadım.
Ne yapmak istediğimi tekrardan detaylı anlatayım. İlk önce bu yaz tatilinde kendimi geliştirmek ve bundan sonra okulda parlayıp iyi bir eğitimden sonra otomotiv sektöründe çalışmak iyi bir maaş almak ve ailemin kırdığım umudunu tekrardan iyileştirmek.
Derslerimi söylemek gerekirse takdir aldım ve matematik dışında derslerim iyi ancak LGS de yapamadım.
Ne yapmak istediğimi tekrardan detaylı anlatayım. İlk önce bu yaz tatilinde kendimi geliştirmek ve bundan sonra okulda parlayıp iyi bir eğitimden sonra otomotiv sektöründe çalışmak iyi bir maaş almak ve ailemin kırdığım umudunu tekrardan iyileştirmek.
Son düzenleme: