Neatham
Hectopat
Taratıp haber vereceğimSizden habersiz uzantı eklediyse muhtemelen virüs var sizde hocam. Aşağıdaki linkteki yazılımla taratır mısınız?
Malwarebytes
Malwarebytes 4.3.0.98 indir - Malwarebytes' Anti-Malware, kullanımı kolay, etkili ve popüler bir zararlı yazılım kaldırma aracıdır. Malwarebytes' Anti-Malware kendi teknolojisi ile zararlı yazılımları tespit eder, yokeder ve malware tehditini ortadan kaldırır....www.gezginler.net
Reis hatalar hataları doğuruyor ben en iyisi format atayım baştan aşağıya düzelirse ancak öyle düzelir teşekkür ettim yinedeSizden habersiz uzantı eklediyse muhtemelen virüs var sizde hocam. Aşağıdaki linkteki yazılımla taratır mısınız?
Malwarebytes
Malwarebytes 4.3.0.98 indir - Malwarebytes' Anti-Malware, kullanımı kolay, etkili ve popüler bir zararlı yazılım kaldırma aracıdır. Malwarebytes' Anti-Malware kendi teknolojisi ile zararlı yazılımları tespit eder, yokeder ve malware tehditini ortadan kaldırır....www.gezginler.net
Not: O sorunuda hallettim oldu dostum Bilgisayar trojanından tut herşeyi yemiş bildiğin halloldu şimdi hepsi teşekkürler.
Son düzenleme: