R9 280 sistemden memnun değilim

Fanın havayı egzoz çıkışına atacak şekilde CPU fanını çevirttir ve kasa içi hava sirkülasyonunu iyi sağla. Sorunun ya sıcaklık ya da güç kaynağındandır. Büyük ihtimal sıcaklık! Sonra dene bizi bilgilendir.

Yanlış Bilgilendirme
Fanın havayı egzoz çıkışına atacak şekilde CPU fanını çevirttir ve kasa içi hava sirkülasyonunu iyi sağla. Sorunun ya sıcaklık ya da güç kaynağındandır. Büyük ihtimal sıcaklık! Sonra dene bizi bilgilendir.

Resimde de anlaşıyor, ekran kartına doğru üflüyor. Sorun büyük ihtimal ondan.

Yarın termal macunu nasıl sökeceğimi düşünüyorum çok sıkı tutmuş işlemci fanını inşallah işlemci zarar görmez.

Zarar göreceğini sanmıyorum. Sen yine de youtube'den bir kaç video izle nasıl yapacağını bilmiyorsan.

Zarar göreceğini sanmıyorum. Sen yine de youtube'den bir kaç video izle nasıl yapacağını bilmiyorsan.
Biliyorum sökmeyi , sistemde hiçbirşey sorunlu değil öyle çıktı vatanda herkez ram'ları doğru taksan düzelir diyor doğrumu bu ram'la alakası var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'leri tak dene ama kesinlikle CPU fanı o şekilde takılmaz sen onu da değiştir. VATAN sınıfta kalmış. :D
Vallaha vatana gidersem 3. gidişim olur izmirde vatan bilgisayar 1 saat yol çekiyorum . Gidersem kesin kan çıkar :D Yarın deniyip saat 4 gibi konu açarım yeniden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilginiz yoksa neden konuşuyorsunuz? AMD sistemde işlemci fanı kasanın üst bölümünde fan varsa bu şekilde takılabilir. Ramlere bakacak şekilde takmaya çalıştığınızda çok büyük ihtimalle anakart delikleri ile uymayacaktır yada RAM slotlatlarını kapayacaktır. M5A97 R2.0 ve CoolerMaster TPC 812 V2 ile birlikte yukarıda belirttiğim nedenler yüzünden bende bu şekilde kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı