Ben yazmadan yazmayan kız için ne yapılmalı?

ThePaşa

Decapat
Selamlar. Ortaokul arkadaşıma açılmıştım ve kız beni reddetmişti ama istediğin zaman yaz konuşuruz gibi bir şeyler demişti. (bir önceki konumda olaydan bahsettim bakabilirsiniz) bir 6 ay kadar yazmadım o da bana yazmadı. Sonrasında geçenlerde yazdım ufak 5 dk lık bir konuşma geçti aramızda (gerçi ben konuşmayı bitirmesem daha uzun sürerdi belki). Yazmaya devam edeyim mi ne yapayım? Son yazmamın üzerinden 4 gün geçti hala ses seda yok. Bir de mezuna kalmış belki sınava çalışıyordur diye rahatsız da etmek istemiyorum dikkati dağılmasın diye. Ne yapayım yazayım mı? Neden yazmadığı sorsam ayıp olur mu?

Reddettiyse ve hala konuşmak istiyorsa, ya hoşlandığı biri var ve seni arka plana erteliyordur, ya da tipin iyi olmayabilir. Eğer sana yazmak istemiyosaa demek ki senden daha önemli işleri vardır hocam sen yazınca yazmaya devam ediyorduysa... Sen bence neden yazmıyosun değil de mesela derslere çok mu odaklandın? Gibi sorular sorabilirsin yadaa boş zamanın olmuyor mu gibisinden? Büyük ihtimalle son soruya "hiç zamanım yok" gibi bir şey derse demek ki o kadar da umursanmıyosun.

Hem reddedip hem de konuşmayı kesmediyse seni koleksiyonuna dahil etmiştir hocam hayırlı olsun şimdiden. Sana önerim biraz mesafeli davran böylece sana karşı amacını az çok anlayabilirsin.

Ne gibi şeyler mesela hocam biraz açıklar mısınız? Benim söylediğim erkeklerin büyük çoğunluğunun ilk aklına gelen ve çoğunlukla da doğru çıkan bir şey tecrübeyle sabit yani.

Mesela yukarıdaki arkadaş umursamıyordur demiş. Bu arada bende sizin gibi düşünüyorum.

Bu arada ilk açılmamdan sonra yazdıkları bu şekilde. 2. görselde 4 gün önce olan konuşmamız.

Dosya Ekleri

• 20241227_161043.jpg
    20241227_161043.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 72
  • 20241227_161243.jpg
    20241227_161243.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 68
Mesela yukarıdaki arkadaş umursamıyordur demiş. Bu arada bende sizin gibi düşünüyorum.

Bu arada ilk açılmamdan sonra yazdıkları bu şekilde.

Yani karşıdaki insanı tanımadan kesin bir şey diyemeyiz ama dediğim şey kuvvetle ihtimaller arasında ha bu demek değildir ki kesin böyle bir şey yapar. Hayır yapmayabilir de. Belki gerçekten istemiyordur. En iyi tahmini sen yapacaksın burada. Sana göre böyle bir şey yapabilir mi sence?

Yani karşıdaki insanı tanımadan kesin bir şey diyemeyiz ama dediğim şey kuvvetle ihtimaller arasında ha bu demek değildir ki kesin böyle bir şey yapar. Hayır yapmayabilir de. Belki gerçekten istemiyordur. En iyi tahmini sen yapacaksın burada. Sana göre böyle bir şey yapabilir mi sence?

Yani hiç bilemiyorum uzun zaman oldu görüşmeyeli onu en son gördüğümde çocuk sayılırdık huyu suyu illaki değişmiştir ama dediğim gibi bilemiyorum. Ama içimde olumlu bir düşünce var ancak kilo fazlam olduğu içinde olmaz gibi bir düşüncemde var kafam bayağı karışık anlayacağın. Neyse ara ara konuşup samimiyeti arttırınca ufaktan belli olur.

Bu arada ilk açılmamdan sonra yazdıkları bu şekilde. 2. görselde 4 gün önce olan konuşmamız.
Mesajına kalp atarak devam ettirmek istemediği bariz belli. Neden hala bununla uğraşıp kendine eziyet ediyorsun? Belirsizlik içinde yaşayacağına çıkart hayatından max 2-3 hafta acısını çeker unutursun. Bu kadar takılı kalma.

Mesajına kalp atarak devam ettirmek istemediği bariz belli. Neden hala bununla uğraşıp kendine eziyet ediyorsun? Belirsizlik içinde yaşayacağına çıkart hayatından Max 2-3 hafta acısını çeker unutursun. Bu kadar takılı kalma.

Yok hocam arkadaş illa koleksiyonun bir parçası olacağım diye ısrar ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı