Ben yazmadan yazmayan kız

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
Kızla eskiden aynı okuldaydık şu an flörtümdü. Buluşacaktık derken kız korona oldu. İstediğin zaman yaz ara tarzı bir konuşma geçmişti aramızda. Sonra yazmasını bekledim fakat yazmadı. Nasıl gidiyor vs. diye ben mi sorayım yoksa onun yazmasını mı bekleyeyim?

Kızla eskiden aynı okuldaydık şu an flörtümdü. Buluşacaktık derken kız korona oldu. İstediğin zaman yaz ara tarzı bir konuşma geçmişti aramızda. Sonra yazmasını bekledim fakat yazmadı. Nasıl gidiyor vs. diye ben mi sorayım yoksa onun yazmasını mı bekleyeyim?
Siz yazın.

Beklemeye devam edersen daha çok beklersin gibime geliyor.
Ek olarak yok o önce yazdı yok ben önce yazdım muhabbetlerine girmeyin Allah aşkına. Çocuk musunuz?
Yani sevgili veya arkadaşınız olur, bunu ilk önce kim yazacak ile ölçmeyin. Aranızdaki samimiyet veya aşk ne ölçüde ona göre davranırsın bu da haliyle herkesin kendi bileceği iş. Benden bu kadar.

Wp grubunda bir kızla tanıştım 1/2 kere dışarıda karşılaştık ama sadece ben yazıyorum yazmalı mıyım daha yoksa bekleyeyim mi?
Hocam aslında tam yanlış kişiye sordunuz ama neyse. 😀
Ya aslında bu insanın kişiliğine göre değişir. Belki senin yazmanı bekliyordur ama bir süre sonra cidden hep siz yazarsanız sıkıntı vardır bence.

Bir kere sen başlat konuşmayı. 3 gün falan bekle o yazmazsa tekrar sen yaz. 3 gün daha bekle yine yazmazsa daha da yazma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı